Szoktad erössen sminkelni magad?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 20:57
1/19 anonim válasza:
Nem. Minek? Természetes szépség vagyok. Sminkelni alkalmanként szoktam, azt is szolidan.
5/19 anonim válasza:
Attól függ kinek mit jelent az erős smink, de szerintem ahogy én sminkelek az sosem erős.
Rúzst sosem használok, a szemhéjtus és a szempillaspirál az amit olykor erősebben megnyomok.
A szemöldökömön sosem szoktam vastagítani, nem értem ezt a mai szemöldök trendet.
Elég hülyén néznék ki vele...
Az alapozóval sem szoktam túlzásokba esni. 25N
6/19 anonim válasza:
Mint a szél. 2 kg korrektor és 1,5 kg tus minden reggel.
7/19 anonim válasza:
Én a malteros tepsiben is alszom.
8/19 anonim válasza:
Nyilván mindenkinél mást jelent a szolid vagy az erős smink. Én hétköznapokon inkább csak szolidabban sminkelek, alkalmankét viszont kicsit erősebben.
9/19 anonim válasza:
Szoktad erössen olvasni a heJesíráSSi szabáJzatot?
10/19 anonim válasza:
Nagyon ritkán sminkelem magam. Elvétve (havonta) használok púdert, szempillaspirált, szemceruzát és szájfényt vagy rúzst.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!