Szoktad erössen sminkelni magad?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 20:57
12/19 aranyos121 válasza:
én szoktam erősen sminkelni magam de nem annyia erősen mert nem áll jól..nem mindenkinek áll jól:D
13/19 anonim válasza:
Az eröss smink és az eröss paprika a gyengém.
És a helyess irássom.
15/19 anonim válasza:
Én inkább természetesebb, szolidabb sminket szoktam magamnak készíteni (alapozó, korrektor, púder, szemöldökzselé, szempillaspirál+néha szemceruza). Viszont alkalmakkor előfordul, hogy használok szemhéjfestéket is, tust, bronzosítót.
16/19 anonim válasza:
Én fekete szemcerkát felülre, nude csillámos szemhéjporokat belső szemzugba, fekete szempillaspirált és ciklámenszínű rúzst használok! Semmi gáz nincs benne élvezem ezeket használni és be is váltak nálam. Ezek állnak a legjobban(bár anyám nem annyira szereti a nude szemhéjpúdert, neki a papagájszínek jönnek be)!
Ez nem tudom, mennyire erős, de szerintem aranyos!
17/19 anonim válasza:
Kinek mi az erős. Az alapsminkem mindig ugyanaz. Ha nude a rúzsom, nem látják a sminkem, ha vörös, erősnek mondják, pedig csak annyit változtatok.
18/19 anonim válasza:
Magamat sosem,viszont fotozasok alkalmával van amikor erősebb sminket kapok.Illetve ha valami olyan eseményre megyek ahova illik,akkor olyat kérek a sminkestől.
19/19 Metionin válasza:
Attól függ, hogy mit értesz erős smink alatt. Legalábbis én azt vettem észre hogy van aki a felkent rétegekre érti, mások meg a színekre. Rétegek tekintetében csak egy bb krém meg egy púder van rajtam, színeket nézve viszont szokott sötét szem-és szájsminkem is lenni, bár nem egyszerre hanem vagy csak sötét szem, vagy csak sötét rúzs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!