Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg férfiak szokták magukat sminkelni? Mert én eddig úgy gondoltam, hogy csak a transzvesztiták, és ők is csak akkor, ha ténylegesen nőnek akarnak kinézni.
Azért kérdezem, mert van egy csoporttársam, akiről eddig is sejtettük, hogy meleg, de most elkezdte sminkelni magát. De rendesen, ahogy a nők szokták: alapozó, pirosító, szempillaspirál, színes szemfesték, és élénk rúzs. Ehhez viszont teljesen férfiasan öltözik,szürke-fekete-barna színek,az a tipikus póló-pulóver-nadrág semmi extra. Amúgy semmi nőies nincs benne.
Semmi bajom a melegekkel, de én eddig ilyennel még nem találkoztam. Főleg meleg férfiak véleménye érdekelne! A melegekre pejoratív jelzőket használó véleményezők kíméljenek! ( gyk: b*zizás)
Attól, hogy valaki transzexuális még ugyanúgy lehet hetero, biszex, homo stb. ez más dolog.
Én pl. "enyhén" transzexuális vagyok, emellett biszex :)
Attól, mert egy férfi meleg még nem biztos, hogy nőiesen is szeretne kinézni. Tehát nem.
Persze vannak kivételek, akik szeretik a sminkszereket és szeretnek kisérletezgetni velük és sminkelnek.
Ez egyénenként változó, hogy nála miért van ez.
Különben nyugodtan megkérdezheted tőle kedvesen. Hogy nagyon csini mostanában, miért kezdett sminkelni, mitől ez a nagy változás? :) szerintem ez nem sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!