Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Piros ruzs szerintetek tulzas...

Piros ruzs szerintetek tulzas hetkoznapra?

Figyelt kérdés
Sosem hasznaltam ezelott ruzst, igyis alig sminkelek (korrektor es szempillaspiral). Ma viszont kiprobaltam egy piros ruzst es annyira jol all hogy legszievesebben allandoan hordanam! Nagyon feldobja a kulsom Mennyire okes szerintetek minden nap hordani? Eddig nem is nagyon figyeltem masok milyen ruzst szoktak mert annyira nem erdekel a sminkeles.18/l
2018. ápr. 25. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen rúzs hordható, ha:

- passzol a személyiségedhez

- színben megy a ruházatodhoz

- szépen van felkenve! (a pirosat nehéz, és figyelned kell a kopásra)

- a bőröd szép hozzá (pl. pattanásos, fénylő olajos bőrt nagyon kihangsúlyoz a piros rúzs, tehát figyelj a makulátlan bőrképre)

33N

2018. ápr. 25. 14:36
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%
Elsővel egyetértek. Jómagam sötétlila, feketésvörös, sötétkék rúzsban mászkálok minden nap. Nem túlzás ha tudod viselni.
2018. ápr. 25. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nincs gond vele én is sokszor hordok hétköznapokra
2018. ápr. 25. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
Alapozás nélkül nem tenném fel. Nem kell vakolat, se erősen fedő, elég csak egy semmi kis BB is.
2018. ápr. 25. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem túlzás, sőt, nem is gáz! Szerintem cuki és bájos!
2018. ápr. 26. 08:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha sötét hajad van, nagyon jól tud ám állni. Én sötétbarna hajú sötétbarna szemű, világos bőrű csaj vagyok és nekem jól áll. Olyan Hófehérke-szerű az összkép körülbelül.

Amúgy 20 éves vagyok. De csak szempillaspirált teszek mellé(hogy ne essen át a dolog a ló túloldalára), meg ékszerekből se kell feltűnő, én aprócska bizsukat szoktam tenni, ezüstös színűeket vagy feketét, mert az még nem kirívó(Egy levesbelógó hosszúságú bizsu és/vagy ami túl színes-tarka, az már bénán nézne ki.) Nem hordok mély dekoltázst se, olyan szűk farmeres-bő pólós típus vagyok.

2019. nov. 7. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!