Túlzás hétköznap/egyetemre mélybordó rúzst hordani?
Azt mondom, igen, nem fogod használni?
Azt mondom, nem, akkor használni fogod?
Ha jól áll és illik hozzád, akkor nyugodtan hord.
Azt meg gondolom, tudod, hogy melyik nálatok az a tanár, akinek vannak ilyen rigolyái, hogy mit nem tanácsos a vizsgáján hordani.
én is azt mondom, hogy ha tudod viselni és nem feszengsz benne, akkor hordd csak. én is imádom a mélybordó rúzst, de pl egyetemre nem nagyon szoktam felkenni, két okból. az egyik az, hogy sokan nem díjazzák ezt a tanárok közül (sajnos) és ellenszenves leszek nekik. most erre lehetne mondani, hogy mit érdekel mások véleménye stb, de nem vagyok olyan hülye, hogy magam alatt vágjam a fát azzal, hogy esetleg egy tanár emiatt húzza le a jegyemet. ha neked nincs ilyen tanárod, akkor jó.
másrészt pedig azért nem szeretek hétköznap erős sminket használni, mert akkor alkalmakra, bulikra már nem tudom annyira fokozni. így mindenki 'ledöbben', hogy milyen jól nézek ki, meg milyen jól áll, ha heti 1x egy buliba mondjuk felteszek egy sötétebb rúzst, úgy meg megszoknák és a hétköznapi megjelenésemhez társítanák, nem lennék 'különleges' vele alkalmakkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!