Túlzás lenne műszempilla mindennap?
Szerintem egy picit már a ló másik oldala. 16 évesen az iskolában teljesen felesleges. Nem vagyok a sminkelés ellen (sőt), és buliba nyugodtan, de azért napi szinten ne műszempillával járjon egy kamasz :)
(Mielőtt valaki belém köt: ha valakinek nem kifejezetten olyan a munkaköre, akkor munkahelyen is vicces a full coverage műpillávval meg diszkógömbre való hájlájterrel.)
Nem feltétlenül sok, ha nem túl nagy, meg terméteszetes.
Rajta pl. nagyon királyul néz ki, de mindennapra inkább egy szempillaspirált javasolnék, meg mondjuk azt, hogy szemceruzával kicsit kiemeld a szemed (akár sötétbarnával, akár feketével) mert a műszempillát felrakni nem egy egyszerű történet, és ha jó ragasztót is használsz, akkor is leeshet bármikor :"D Ha tartósat rakatsz fel azzal meg az a problémás, hogy rendszeresen újra kell csináltatni.
Lehet nagyon jó szempillaspirálokat is kapni, inkább azzal próbálkozz.
Végre nem egy olyan lány aki már 12 évesen sminkeli magát.
Én mondom neked büszkék vagyunk rád egyébkén egy kis műszempilla 16 éves korban teljesen megengedett neked és nem a 13 éves lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!