Nők! Hogyan sminkeltek napi szinten?
Utolsónak: Azokat pontozták le akik több dolgot használtak. Akik kevesebbet, azokat nem pontoztak le.
Es most engem is lefognak lel
Hétköznapra nem szoktam sminket használni.
Helyette rendszeresen használok arcradírt, pattanás elleni és archidratáló krémet, szempilla ápoló terméket.
Így zömmel nincs olyan feltűnő bőrhiba az arcomon, ami miatt megérné alapozni (persze ha néha mégis akadna, akkor egy kevés alapozót szoktam rá tenni, vagy ha kivételesen karikásak a szemeim).
Egy időben használtam szempillaspirált, de csípte a szememet a nap végére, és jobban hullottak is tőle a szempilláim: most ezt az átlátszó szempillaápoló cuccot használom helyette (zömmel göndörítés céljából), ez nem csípi a szemem, és amióta használom, mintha dúsabb is lenne tőle.
Primer
Alapozó
Korrektor
Púder
Kontúrozás, highlighter
Tussal kihúzom a szemem, néha teszek szemhéjpúdert is, alá primert.
Ha rúzsozok is, előtte kihúzom a számat ugyanolyan színnel, hogy a helyén maradjon a rúzs teljesen.
Én nagyon szeretek sminkelni, de mindig törekszem arra, hogy természetes legyen a végeredmény, ne legyen maszkhatása, az extrém sminkeket nem is szeretem. Ugyan több terméket használok, de nem látszik, hogy sok smink lenne rajtam.
Ezeket használom: primer, alapozó, korrektor, szempillaspirál, rúzs vagy ajakápoló (mikor mihez van kedvem), nude színű szemhéjpúder
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!