Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon gáz ha mégkérem az...

Nagyon gáz ha mégkérem az osztálytarsam, hogy sminkeljen ki?

Figyelt kérdés
Szóval megyek esküvőre 2 hét múlva, és nem tudok sminkelni.. És azért egy kicsit szeretnék hogy feldobja az arcom:) Van egy nagyon szép lány osztálytarsam, aki nagyon szépen is sminkel.. Csak nem vagyok vele nagyon jóba.. Ritkán beszélünk, és így nagyon gáz lenne ha mégkérnem? És ha megcsinalja adjak neki valamit? Igaziból csak alapozora, korrektor, tus, szemhejpuder, rúzsra gondoltam.. Meg egy kis bronzosito, pirosito talán.. Azért esküvő:))

2018. márc. 19. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia ,ha nem vagytok jóban lehet nemfog neked segiteni :/ de milenne ha kicsit gyakorolnál? Nem olyan nagy dolog :) mennyi idős vagy?
2018. márc. 19. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én magamból kiindulva megkérném. Úgy értem én segítenék olyannak is akivel nem vagyok jóban. Meg valószínűleg szeret sminkelni és kiélheti magát, szóval lehet őrülne is neki.
2018. márc. 19. 20:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Igaziból kedves lány csak én nem beszélgetek vele sokat:) amúgy 15 évesek vagyunk.. Csak nekem összevissz egy szempillaspiralom van, neki meg azért több minden:/..
2018. márc. 19. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen kérdezd meg tőle, max. nem-et mond, de az is lehet, hogy szívesen segít.
2018. márc. 19. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan megkérdezheted, meg lehet örülni is fog neki amiért tőle kérsz segítséget! :)
2018. márc. 19. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
A saját rúzsát és tusát használja rád? Rúzst mondjuk le lehet fertőtleníteni, bár nem tudom, a minőségét befolyásolja-e. A tust, ha nem külön ecsettel teszi fel, nem lehet. Az alapozója színe megegyezik azzal, ami neked is kell? A bőrtípusotok is ugyanaz? Korrektorból is egyforma kell nektek? Mivel viszi fel az alapozót? Ecsetet ki lehet mosni, de beauty blendert nem használnék más után, akkor sem, ha mosógépben mosom utána. És ha közben lejön a szemhéjpúder, rúzs?
2018. márc. 20. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is megér egy próbát, viszont! Azt ne feledd, hogy magunkra sokkal könnyebb sminkelni, mint másra. Nem véletlenül sminkes a sminkes. Lehet, hogy nem tudja hozni a szintet amit elvársz tőle még ha el is vállalja, de sok sikert! :)
2018. márc. 20. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!