Egy igazi igényes nő sminkeljen. Így van?
Sokmindenkitől halottam már ezt, szerintetek is így van?
Persze minimális sminkre gondolok pl : szinezett hidratálókrém, szempillaspirál, pirosító, szájfény
ezeket használom pl énis a mindennapokra, szerintem nagyon szép/igényes hatást kelt, persze ha melette adsz az öltözködésedre alap ápoltságra (fürdés-hajmosás-fogmosás stb)
19/L
Nem a sminktől lesz igényes egy nő. Én kifejezetten gyűlölöm a sminket, csak a szemceruzát meg talán a szemhéjfestéket viselem el, de a többit nem. Sem a szempillaspirált, sem a rúzst, szájfényt, alapozót meg mittomén mik vannak még.
21/F
"Én kifejezetten gyűlölöm a sminket, csak a szemceruzát meg talán a szemhéjfestéket viselem el, de a többit nem. Sem a szempillaspirált"
Aha, szóval azt elviseled, ha valaki rárak a szemére több kg rikító színes festéket, plusz még ki is húzza vastagon feketével a szemét, de azt nem, ha valaki természetes hatásúra megnöveli spirállal a pilláinak a hosszát, és kiemeli őket. Aranyos vagy, te kis butus.:)
~A nők abba szeretnek bele amit hallanak, A férfiak pedig abba amit látnak. Ezért sminkelik magukat a nők, és ezért hazudnak a férfiak.~
szép ha kivan egy nő sminkelve de nem rohadt erősen hanem természetesen.. nekem pl a matt színek jönnek be, NEM az erős vörös rúzsok meg a rikító rózsaszín szemhéj festékek stb :)
Szerintem nem így van. Legyen tiszta, ápolt, öltözzön csinosan.
Ha valaki úgy véli, hogy az igényességhez hozzátartozik a smink is, akkor ő alapból úgy is gondolja, hogy egy nő természetesen, smink nélkül már nem is lehet szép, mindenhogyan ráfér egy kis "tatarozás".
Jaj de tudtam, hogy le leszek szólva.
Talán mondtam én egy szóval is, hogy 5 cm vastagon húzza ki a szemét, és 2 kiló rikító festéket tegyen rá? Nem hinném.
A bőrhibákról meg annyit, hogy akár hiszitek, akár nem, engem nem zavarnak. Igen, léteznek ilyen emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!