Ha tényleg 12.es vagy,elsősorban ha valamilyen kissebb bőrhibád van akkor használj korrektort ami világosabb legyen a bőrödnél,de ezt önmagában is felviheted ha nincs különöseb túlzott bőrhibád,de ha szép bőrt akarsz magadnak varázsolni,akkor a korrektor után vidd fel az alapozót,aminek szintén világosabb legyen mint a bőröd,mert a nap folyamán sötétedni fog. [link]
Katt a linkre,itt mindent részletesen leírnak,de szerintem sok más hasznos sminkelési tippek is vannak.
A felső szemhéjadat húzd ki szemceruzával,de az alsót is kihúzhatod,attól függ melyik áll jobban majd vigyél egy kis szempillaspirált a szempilláidra. Én nem vagyok a rúzsok híve,csak szájfényt szoktam használni,de próbálkozz otthon és nézd meg neked mi áll jól. Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!