Nők! Hogyan készülődtök reggel?
Fogmosás, mosakodás.
Pici smink, fésülködés.
Öltözködés.
Indulás.
Reggelizni a munkahelyen szoktam.
En amint felkelek megnezem a telomat gyorsan es megyek fogat mosni, utalom a szajszagot.
Utana hajamat megcsinalom, smink (alapozo, szempillaspiral, szemoldokceruza, nude matt szajfeny). Felveszem az (altalaban) elozo nap kivalasztott ruhamat, gyorsan osszedobok egy kis kajat es utkozben megeszem
Fogat mosok,
sminkelek (szemoldok, korrektor ha kell, szempillaspiral, ruzs ha olyan kedvem van) hajamat megcsinalom
Feloltozok
Kajat csinalok
Bepakolok a taskamba
Kabat-cipo
Es mar megyek is
Reggelizek
Arcot mosok, fésülködök, fogat mosok
Felöltözöm (általában előző este kirakom a cuccaim, amiket felveszek)
Ha van kedvem, sminkelek
Bepakolok, indulok
Felkelek
10 percet szenvedek
odarakom forrni a teavizet
arcmosás, tonik, hidratáló
ráöntöm a filterre a teavizet
felöltözök
ha van időm csinálok egy mikrós zabkását, ha nem akkkor majd menet közben eszem egy banánt
smink: alapozó, bronzosító, szemöldök, egyszerű szemhéjfestés, spirál
megeszem a zabkásám, megiszom a teám
fogmosás. fésülködés
rúzs
bepakolok
kabát, cipő
futás a metró után
Eloszor is 6x nyomok szundit, aztan elengedem a sminkelest
Ha nem katalogusos eloadasom van, akkor valoszinuleg azt is elengedem, vagy gyorsan irok valakinek, hogy irjon mar fel
Alszok meg egy kicsit
Nagy nehezen felkelek, tea/kave cigi, fogmosas, vitaminok, mosdas, arctisztitas (reggelente is szoktam, mert nagyon hulye borom van, muszaj) vagy sminkelek, vagy nem, de altalaban nem
De ha igen akkor is nagyon minimalisan, leszoktam rola, mert anno mar ki sem mertem smink nelkul menni az utcara (es szerintem az nem egeszseges)
Aztan feloltozok, fesulkodok, ekszereket veszek fel
Osszeszedem a cuccom, ami kell a nap folyaman
Cipo, kabat
Es zsaa
Felkelek, gyors készítek reggelit a páromnak és felöltözök - addig ő fürdik, általában.
Ha kijött, gyors pisi, fésülködés, fogmosás és kész.
Nem sminkelek, mert reggel az első kávé előtti félálomban még annyi kézügyességem sincs, mint egyébként. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!