Lányok, nők ti mennyit készülődtök egy átlagos reggel? És ha este szórakozni mentek?
Reggel 1 óra, mert fél óra míg kimászom az ágyból.
Ha szórakozni megyek 2 óra.
Felkelek 7kor
7:7-re kész a hajam
7:15re fogatmostam és felöltöztem
7:20ra a sminkem is kész
7:22re teljesen készen vagyok és már indulok is suliba :D
Mit csinálsz két órán keresztül?
Egy átlagos rengelen nekem nagyjából 10 perc (öltözés, fogmosás, mosakodás, fésülködés).
Ha szórakozni megyek, akkor úgy nagyjából egy fél óra.
És nem vagyok elhanyagolt.
Én csak tusolok, felöltözök, sminkelek, hajat vasalok. Ez igy 1óra 45 perc kb.
De amikor borotválni is kell, meg hajat mosni, akkor 2.5 óra is lesz belőle.
Kb 4:30kor kelek de már 5re kész is vagyok,és irány meló.(fogmosás,testápolás,fésülködés.egy kis smink stb)
25/L
Hajat vasárnap este mosok, nem reggel indulás előtt.
Sminkelni egyáltalán nem sminkelem magam. Nem vagyok megszállottan a természetesség híve, egyszerűen nem szeretem a festéket.
Reggel 6-kor kelek, pisi, kézmosás, arcmosás, dezodor, 3 cukor a bögrém aljára, kávé, kevés tej. Már 6:10 van.
Felveszem a ruhát, amit előző este előkészítettem, beparfümözöm magam, megiszom a kávét, megfésülködöm és 6:20-6:25-kor már indulhatunk is.
Ha szórakozni megyünk, akkor a barátnőim általában rávesznek, hogy göndörítsük be a hajamat, akkor egy kicsit több időt vesz igénybe a készülődés, de akkor sem tart 1 óráig.
# 9 vagyok:
Ja, a fogmosást kihagytam...azt is szoktam. :)
Amúgy 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!