Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nők ti mennyit készülő...

Lányok, nők ti mennyit készülődtök egy átlagos reggel? És ha este szórakozni mentek?

Figyelt kérdés
Nekem örökös gondom hogy 2 óra minimum mire elkészülök, és ezért elkések mindenhonnan. Próbálom csökkenteni de nem megy, gyorsabban nem tudom csinálni a dolgokat, kihagyni meg nem szeretnék semmit mert akkor nem érzem jól magam egész nap.
2012. márc. 21. 19:57
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

40-45 perc (nő vagyok).

5.40kor kelek.

1. Pisi, mosakodás.

2. Kontaktlencse behelyezése.

3. Öltözés.

4. Fogmosás.

5. Fésülködés.

6. Smink.

Közben egy kávét is elkészítek, megiszom.

Kb. 6.20kor indulok.

Van, amikor hamarabb végzek, de inkább korábban kelek a kontaktlencse miatt. (Néha, nagy ritkán béna vagyok, ezért biztosra megyek.)

2012. márc. 21. 21:11
 12/21 anonim ***** válasza:

Reggeli készülődés kb. 20 perc, ha buli van, akkor is max. 40 perc hajmosással, sminkkel, öltözködéssel, mindennel.

23L

2012. márc. 21. 21:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Fél hétkor vagy kicsit előbb kelek, de hétig csak reggelizem, bambulok, vagy tovább alszom picit, lustálkodom. :) Hétkor elkezdek öltözni, összepakolom a cuccaim, itt is bambulok egy kicsit (reggel nagyon hulla vagyok), majd megiszom a teámat, ami ilyenkors zokott kihűlni, negyed körül szoktam bemenni a fürdőszobába (fogmosás, haj, smink), olyan 35-re szoktam kész lenni, akkor indulok is.
2012. márc. 21. 21:49
 14/21 anonim ***** válasza:

20 perc. fürdéssel együtt félóra. szórakozni nem járok, mert nincs időm, és a hétvégéimet nem majmok között szeretném tölteni :D

19

2012. márc. 21. 22:28
 15/21 anonim ***** válasza:

Reggel 6:10-kor szoktam kelni. Szép nyugisan megiszom a reggeli kávém, felöltözök és olyan 6:40-kor nekiállok a fürdőbe embert csinálni magamból. Max 20 perc alatt elkészülök de ha kell elég 10 is. Ezalatt összedobok egy frappáns sminket és belövöm a hajam. :D 7:10-kor megy a buszom :P

Ha szórakozni megyek akkor sem töltök el sokkal több időt, ha be akarom hullámosítani a hajam átugrom barátnőmhöz egy órával a busz előtt és összedobjuk a hajunkat meg a sminket. Ha szükséges teszünk strasszköveket a sminkbe pluszban :D

2012. márc. 21. 23:57
 16/21 anonim ***** válasza:
04:30-kor kelek . Iszok egy kávét, Megmosakodok,hajat vasalok,Sminkelek,Felöltözök,Bepakolom a táskám,Fogat mosok. és 50:40-kor indulok kb úgy vagyok mint te XD
2012. márc. 22. 15:00
 17/21 anonim ***** válasza:

4-kor kelek, még átolvasom az ágyban a napi anyagot, amit esetleg meg kellett tanulni. Zene be, kávé elkészítve, arcradír, arcmosás, fogmosás.

Azután következik az öltözködés, kiválasztom, amihez éppen van kedvem, ehhez készítem el a sminket, hajat.

Általában hajat előtte nap mosok, reggel csak beállítom, ahogy gondolom.

Reggel még általában belefér egy gyors körömfestés is, bepakolok a táskámba, legkésőbb negyed 6-kor kell indulnom a buszhoz.

19/L

2012. márc. 22. 15:23
 18/21 anonim ***** válasza:

6:45-kor kelek, 7-re már kész vagyok. És ebben benne van a mosakodás, hajsvasalás/göndörítés, smink.+5perc fogmosás reggeli után.

Ha bulizni megyek akkor sem tart 30percnél tovább a készülődés.

2012. márc. 22. 16:49
 19/21 anonim ***** válasza:

néhányan hogy tudtok ennyit készülődni? komolyan nem értem :D

6:10kor kelek, mosakodás, fogmosás, ez kb 5 perc. hajvasalás, hajcsinálás még 5 perc, smink 2 perc. öltözködés 2 perc. 6:25, 6:30 körül indulás munkába. és mégis mindig jól nézek ki ;)

buliba ehhez hozzájön a fürdés, hajmosás, és hatszor átöltözés, szóval az tovább tart.

2012. márc. 22. 17:04
 20/21 anonim ***** válasza:

fél hétkor, de fél óra amíg reggelizek. (nem eszek sokat, csak reggel teljesen hulla vagyok, elbambulok, újságot olvasok.)Aztán persze wc, fogmosás, arcmosás...

Hétkor kezdek el készülődni, 5 perc smink, 10 perc amíg kezdek valamit a hajammal és negyed óra, amíg kiválasztom hogy mit veszek fel, mert előző nap lusta vagyok. :) szóval kb fél 8-ra kész vagyok, és indulok suliba. :)

2012. márc. 22. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!