Nagyon sok sminket használok?
-Alapozót szoktam (Catrice HD liquid) egy "pumpányit"
-korrektort(maybelline fit me)
És szemplillaspiralt. Meg szoktam tenni az alapozó alá catrice primert.. Szerintetek ez nagyon sok így?
CSak ennyi? :)
Nekem:
- korrektor
- alapozó
- púder
- szemöldök festék
- szemhéj festék 3 áranyalat (világos - közép árnyalat - sötét) (amúgy van kb. 5 palettám)
- szemhéjtus
- pirosító
- szempilla spirál
Hát igaziból nem muszaly meg szép arcom van, csak ad neki egy kis színt🙄 de ha jó minőségű akkor nem roncsolja a bőrt nem?
🤔
Érdekes. Én tizen éve használok alapozót, és semmi baja a bőrömnek, már azon kívül, hogy a koromnak megfelelően néz ki. Persze ha valaki vakolatnak használja, akkor megértem.
39N
Nem hasznalsz sok sminket, nyugi! :)
Miert tenne tonkre a bort az alapozo?
Nyilvan nem tesz jot neki, mivel elzarja a polusokat es ezaltal nem tud megfeleloen lelegezni a bor, de puderrel meg karosabb.
Az egyik kozmetikus tanarom kozel 50eves, es nagyon ritka, hogy nincs rajta smink, de 35nek nez ki max.
A masik tanarom pedig 40-45korul van, o is 30-35nek nez ki.
Ott mas is kozre jatszatott, nem csak az alapozo. Esetleg nem tavolitotta rl rendesen? Vagy a 100Ft-osokban kaphato olcso,gagyi alapozot hasznalta?
De nem kell szerintem senkit ijesztgetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!