Nagyon béna, hogy nem alapozózok, nem sminkelek? Kezdem kellemetlenül érezni magam miatta, de fogalmam sincs, hogy álljak neki. Korom lent, ne ijedjetek meg.
Én nem használok alapozót hanem kompakt pudert csak. Nem akarok több réteget az arcomra és nekem sem olyan hibás hogy több rétegű fedés kelljen rá.
De a puderhez ragaszkodom.
Lehet venni olyan púderszeruseget hogy púder és alapozó egyben. Pl. Hab allagut. Elsőre próbáld ki. Ha szép a bőröd akkor nem is kell más.
Ha természetes hatású 'alapozót' akarsz, én a tapasztalataim alapján nagyon tudom ajánlani a por állagúakat. Amikor nem akarok semmi feltűnő dolgot felvinni az arcomra, de mégis tökéletes arcbőrre vágyom, akkor előkapom a Rimmel Lasting Finish poralapozóját. Nem drága, sokáig elég, minőségi termék. Pedig én szeretem a high end dolgokat, de ebből egyszerűen nem kell drágább, mert ez is gyönyörűen teszi a dolgát. Szemezz majd vele egyet a Rossmanban. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!