Férfiak, fiúk aki hord jégeralsót az nem jár hasonlóan kellemetlenül?
Olló.
Én úgy ahogy van, kivágtam azt a középső részt, jó nagy körben. Nem azért mint te, hanem mert a járást nehezíti, csúszik le, feszül a hajlatnál, nem tudsz lépni, állandóan igazgatni kéne, meg tényleg sok az oda, szűkebb farmer alatt nincs felesleges hely. (Hőmérséklet nem zavar, mert én félnapokat vagyok kint a mínuszban.) Szóval olló, és a probléma tökéletesen megoldódott. Csak azt bánom, mért nem mertem rászánni magam erre a húzásra évekkel korábban...
Miert nem veszel harisnyat?
A nejlon pont annyit melegit,hogy ne fazzal,bent meg ha meg is izzadsz hamar megszarad az anyaganak koszonhetoen.
Bezony!!
Tudod google...
Beirod ferfinejlonharisnya es meglepodsz.
Sokkal kenyelmesebb mint az a szhar jeger! Nekem is a parom adott es azota azt veszem fel telen bringazni meg meloba!
Szivesen!
Ha nem talasz kenyelmeset nyugodtan vehetsz noit mert nem sok a kulombseg,mivel nyulik a szerszamodnak is lesz helye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!