Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak, fiúk aki hord jégeral...

Férfiak, fiúk aki hord jégeralsót az nem jár hasonlóan kellemetlenül?

Figyelt kérdés
Marha hideg van kint, kell a nadrág alá valami és én jégeralsót szoktam húzni. Kint elengedhetetlen, viszont ahogy bemegyek a suliba, vagy felszállok a buszra beleizzad a tököm, szó szerint. Nagyon kellemetlen, mert le nem tudom húzni és rossz, hogy egyfolytában a szerszámot kell igazgatni, nehogy megfőljön, gyanítom nem is egészséges! Valami megoldás?
2016. jan. 25. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Olló.

Én úgy ahogy van, kivágtam azt a középső részt, jó nagy körben. Nem azért mint te, hanem mert a járást nehezíti, csúszik le, feszül a hajlatnál, nem tudsz lépni, állandóan igazgatni kéne, meg tényleg sok az oda, szűkebb farmer alatt nincs felesleges hely. (Hőmérséklet nem zavar, mert én félnapokat vagyok kint a mínuszban.) Szóval olló, és a probléma tökéletesen megoldódott. Csak azt bánom, mért nem mertem rászánni magam erre a húzásra évekkel korábban...

2016. jan. 25. 22:47
 2/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
23%
Ne húzz jégeralsót. Annyira azért nincs hideg szerintem. Amúgy meg tényleg nem egészséges.
2016. jan. 25. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Miert nem veszel harisnyat?

A nejlon pont annyit melegit,hogy ne fazzal,bent meg ha meg is izzadsz hamar megszarad az anyaganak koszonhetoen.

2016. jan. 27. 20:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Férfiak szoktak hordani harisnyát? :O
2016. jan. 28. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Bezony!!

Tudod google...

Beirod ferfinejlonharisnya es meglepodsz.

Sokkal kenyelmesebb mint az a szhar jeger! Nekem is a parom adott es azota azt veszem fel telen bringazni meg meloba!

2016. jan. 28. 15:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, meglátjuk mi lesz belőle!
2016. jan. 28. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Szivesen!

Ha nem talasz kenyelmeset nyugodtan vehetsz noit mert nem sok a kulombseg,mivel nyulik a szerszamodnak is lesz helye!

2016. jan. 28. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!