Fura manapság, ha valaki nem sminkel?
Vagy csak alig.
Mivel itt az oldalon is olvasni, ez az igényes megjelenéshez tartozik, alap lenne, hogy valaki tud kontúrozni, helyesen pirosítani, bronzosítani, cicaszemet húzni....
Nekem elég érzékeny a bőröm, illetve száraz is, nem szeretném még plusszban alapozóval is leterhelni.
Jó, biztosan vannak szuper alapozók 10-20-10 ezerért, amik nem okoznának gondot, de ennyit meg már sokallok.
Mindössze BB krémet (1200Ft), korrektort (1500Ft) meg szempillaspirált (1500Ft) használok, évente kétszer veszem újra őket.
Az összetevőkre figyelek, natúr márka BB-jét használom, amely tartalmaz fényvédőt (ahogy a nyári időszakban használt arckrémem és szemkörnyékápolóm is), a szempillaspirálomnak szintén szépek az összetevői.
Valóban tudatlanság, enyhébb "igénytelenség" ez így 25 évesen, mikor már egy 16 éves is keni-vágja, mi mire való, és a tinik is több 10 ezret költenek havi szinten ilyen termékekre?
(Nem tartom magam többnek annál, akinek van ideje/pénze/késztetése arra, hogy nálam sokkal komolyabban vegye, művészet szinten űzze a sminkelést. Mert ugye ezzel szokták itt kezdeni)
Nyugi én se sminkelem magam hétköznap csak szempillaspirálozok. Ritkán szoktam alapozót használni a hétköznapokra, csak ha jön egy suggalat. :D Én se tudok úgy sminkelni mint az insta lányok de nem is akarok mert nem érdekel. Nem problémás a bőröm ezért feleslegesnek tartom. Ha megyünk bulizni akkor szoktam, de akkor is csak alapozó és bronzosító, plusz spirál. Több sminket a szemem amúgy se bír, minden bajom van tőle.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!