Mit gondoltok arról, hogyha valaki huszonévesen minimálisan sminkel csak a hétköznapokban?
Enyhébb fedésű BB krém, egy kis púder, esetleg pirosító, szempilla spirál és szemöldök formázás.
Kevés?
Évekig olyan helyen dolgoztam, ahol elvárás volt az (ennél erősebb) smink. Most irodában fogok, ott nem tudom, mennyire szokás sminkelni (vagy mennyire érdekel bárkit), ezért kérdezem.
Szerintem minimálisan "illik" sminkelni, ha csak nem a sarki boltba vagy futni megy valaki, de nyilván nincs bajom azzal se, ha valaki jobban érzi magát smink nélkül.
Én viszont ennyit igénylek, magam miatt, hogy jól érezzem magam a bőrömben. :)
teljesen jó, annyira sminkelj, amennyire te szeretnél és amiben jól érzed magad
sokan viselnek ehhez hasonló minimálisabb sminket vagy még ennél is kevesebbet
Igen, én is elsősorban a bőrömet szeretném kímélni azzal, hogy leállok az extra fedésű alapozóval (korábban szükségem volt rá, de már sokkal szebb a bőröm, mint pár éve szerencsére).
Az erős rúzs meg sosem volt nekem komfortos viselet hétköznapokban.
Köszönöm mindenkinek a véleményt! :)
Nagyon jól nézhet ki; főleg, ha a nő-aki hordja-is szép hozzá!
Pedig ehhez az összeállításhoz jól megy egy pink/narancssárga/piros rúzs!
Oh, igen... én is próbálok eligazodni az arcápoló termékek között, de annyi minden van tényleg!! Egy élet is kevés lenne elolvasni mindent a témában, arról nem beszélve, hogy sokszor ellentmondásosak is a vélemények, hogy mi kell, mi nem, mi jó, mi nem stb...
De szerintem meg kell találni az arany középutat, tehát pl 7-8 réteges arcápolást én már nem csinálnék, főleg huszonévesen. Na meg főleg kisérletezgetni, mert mindenkinek másképp reagál a bőre... Szóval tényleg nem 1-2 napos dolog összeállítani egy személyre szóló arcápolási rutint, de szerintem megéri most ekezdeni vigyázni a bőrre, később meghálálra remélem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!