Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb magyar híresebb beauty guru nem is sminkel jól?

Figyelt kérdés

Viszkok Fruzsi szemöldöke például rettenetes.

Nem azt mondom, hogy mindenki legyen nikkietutorials, de a magyar sminkes lányok sokszor olyan rosszul néznek ki. Magukra kenik a több tízezres termékeket, és olyan a végeredmény, hogy sok külföldi Essence cuccokkal igényesebbet alkot.

Ti tudtok ügyes magyar beauty bloggereket/vloggereket?

2017. szept. 18. 21:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%

B*szki nem tehet róla,h olyan a szemöldöke,egyszerűen úgy nő neki. Ha nem tetszik,ne nézd:D Na hagyjuk...

Nekem a kedvenceim:

Hédinke

e-Ditke

(meg Fruzsi is)

Alexa Kiss is,csak ő az utóbbi időben ilyen mit ettem ma? videókat csinál (vegán,diétás)

2017. szept. 18. 21:58
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

Nem vagyok egy nagy fan, de megvédeném Fruzsit. Nekem is ilyen alakú a szemöldököm és nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Ki kéne szedetni gyakorlatilag az egészet és újrarajzolni, hogy olyan tömeg instás szemöldököt kapjunk. Sok meló, smink nélkül csúnya lenne, arról nem is beszélve, hogy nem áll jól mindenkinek ugyanaz a forma, neki is jobban áll a kicsit szögeletes.

Egyébként egyet értek veled, ebben a témában. Talán Dragos Karin és Csivettka csinál számomra vállalható sminkeket.

2017. szept. 18. 22:22
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Gözöm sincs, h kik ezek, de rákerestem erre a Fruzsira, és hááát... bocs, de ö vmi beauty blogger? Mert elég ramatyul néz ki ahhoz képest. Egy szemkihúzád és egy piros rúzs nem elég hozzá, sztem. De mondom, nem ismerem a munkáját, csak ahhoz képest, h ö vmi nagy tudásu vkinek van kikiáltva, ö maga nem vmi jol sminkelt.
2017. szept. 18. 22:57
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem feltétlen a sminkelesről szól a beauty bloggerkedés.
2017. szept. 19. 00:10
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Ne haragudj, de véletlenül sem értem, miről habizol. Nem vagyok oda Viszkok Fruzsiért, de a szemöldökével aztán az égvilágon semmi probléma nincs. Vagy szerinted milyen a jó szemöldök? Olyan, mint Kiszel tüncinek? Vagy kitéped és kihúzod alkoholos filccel?
2017. szept. 19. 01:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Karin Dragos-t nézem csak a magyarok közül. 
2017. szept. 19. 05:20
 7/13 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem is gáz a szemöldöke. De nem egy olyan képe van ahol mások sminkelték, ott különös módon mégis jobb a szemöldöke. Még én is szebbet rajzolok magamnak, pedig nem vagyok beauty youtuber.
2017. szept. 19. 08:19
 8/13 Sunshinedoll ***** válasza:
73%

Mert a sminkügyesség egy dolog. Egy másik dolog az, hogy ki mennyire tud azonosulni a videóssal, az milyen tartalmat csinál, pl Viszkok Fruzsinak elég kevés kifejezetten sminkes videója van, ami meg van, az könnyű, egyszerűen megcsinálható, sokan meg tudják csinálni maguknak is otthon, meg ő nem is asznál nagyon drága termékeket.

Ezen kívül a tizenéves korosztály néz ilyen videókat zömével, nyilván olyan tartalmat fognak szeretni, ami őket célozza meg. Ágnes Petrán pl nagyon jól sminkel, de van vagy harminc éves, komoly, informatív, érett, már-már kicsit sótlan stílusú videói vannak, a 13 éves lányokat nem ez érdekli, hanem hogy ki mikor mennyit vásárolt. Ezvan.

2017. szept. 19. 09:50
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem azert de attol hogy olyan a szemoldoke ha tudna sminkelni barhogyan at alakithatna.... Nekem is dus es vastag de meg lehet ugy csinalni hogy masnak tunjon az iv vagy vastagabb vagy laposabb legyen stb.... Amugy a magyar youtube kozosseg meg eleg kicsi. Nem lehet osszehasonlitani egy nikkietutorialsal vagy jeffree starral:D ha tudsz angolul nezz kulfoldieket. Meg kell par ev szerintem hogy felbukkanjon valaki igazan ugyes.
2017. szept. 19. 15:55
 10/13 anonim ***** válasza:
36%
Egyébként,ha már Fruzsinak szemöldökéről mondassz rosszakat,akkor kérlek küldj a magadéról,és megnézzük milyen :)
2017. szept. 19. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!