Miért van az, hogy a legtöbb magyar híresebb beauty guru nem is sminkel jól?
Viszkok Fruzsi szemöldöke például rettenetes.
Nem azt mondom, hogy mindenki legyen nikkietutorials, de a magyar sminkes lányok sokszor olyan rosszul néznek ki. Magukra kenik a több tízezres termékeket, és olyan a végeredmény, hogy sok külföldi Essence cuccokkal igényesebbet alkot.
Ti tudtok ügyes magyar beauty bloggereket/vloggereket?
B*szki nem tehet róla,h olyan a szemöldöke,egyszerűen úgy nő neki. Ha nem tetszik,ne nézd:D Na hagyjuk...
Nekem a kedvenceim:
Hédinke
e-Ditke
(meg Fruzsi is)
Alexa Kiss is,csak ő az utóbbi időben ilyen mit ettem ma? videókat csinál (vegán,diétás)
Nem vagyok egy nagy fan, de megvédeném Fruzsit. Nekem is ilyen alakú a szemöldököm és nem nagyon lehet vele mit kezdeni. Ki kéne szedetni gyakorlatilag az egészet és újrarajzolni, hogy olyan tömeg instás szemöldököt kapjunk. Sok meló, smink nélkül csúnya lenne, arról nem is beszélve, hogy nem áll jól mindenkinek ugyanaz a forma, neki is jobban áll a kicsit szögeletes.
Egyébként egyet értek veled, ebben a témában. Talán Dragos Karin és Csivettka csinál számomra vállalható sminkeket.
Mert a sminkügyesség egy dolog. Egy másik dolog az, hogy ki mennyire tud azonosulni a videóssal, az milyen tartalmat csinál, pl Viszkok Fruzsinak elég kevés kifejezetten sminkes videója van, ami meg van, az könnyű, egyszerűen megcsinálható, sokan meg tudják csinálni maguknak is otthon, meg ő nem is asznál nagyon drága termékeket.
Ezen kívül a tizenéves korosztály néz ilyen videókat zömével, nyilván olyan tartalmat fognak szeretni, ami őket célozza meg. Ágnes Petrán pl nagyon jól sminkel, de van vagy harminc éves, komoly, informatív, érett, már-már kicsit sótlan stílusú videói vannak, a 13 éves lányokat nem ez érdekli, hanem hogy ki mikor mennyit vásárolt. Ezvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!