Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb magyar híresebb beauty guru nem is sminkel jól?

Figyelt kérdés

Viszkok Fruzsi szemöldöke például rettenetes.

Nem azt mondom, hogy mindenki legyen nikkietutorials, de a magyar sminkes lányok sokszor olyan rosszul néznek ki. Magukra kenik a több tízezres termékeket, és olyan a végeredmény, hogy sok külföldi Essence cuccokkal igényesebbet alkot.

Ti tudtok ügyes magyar beauty bloggereket/vloggereket?

2017. szept. 18. 21:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
Mondom, én egyszer újságban láttam még a választások előtt: ha szolizna, tiszta Melania Trump.
2017. szept. 19. 19:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Jaj istenem, miért kell személyes támadásnak venni, hogy nekem nem tetszik Viszkok Fruzsi szemöldöke?

A normális válaszokat köszönöm

cameronmonaghanbabe dobj egy privátot, ha komolyan gondolod, megy a kép a szemöldökömről ;)

2017. szept. 19. 22:38
 13/13 anonim ***** válasza:
92%

A beauty guruk szerintem nem a sminkmesterekből kerülnek ki, hanem az átlag lányokból, mert azokkal jobban tudnak azonosulni a nézők. Nincs mindenkinek napi 1 órája, hogy összedobjon egy Nikkietutorials jellegű sminket, és nem is olyan tudású... nekik nem feltétlenül informatív sem az a videó, ahol azt mondják egy szemöldökkrémről, hogy milyen tök jól kezelhető, ahol láthatóan 15+ perc alatt készül el egy szemöldök, ha neki suli előtt van 2 perce a szemöldökére és plusz 7, és akkor nagyot mondok, az összes többi részére az arcán.

Mondjuk nekem inkább Fruzsi szemöldöke jön be, mint Nikkie-é, ami a múltkori videóban annyira mű volt, hogy nemhogy természetesen nem nézett ki, de még Instaszemöldöknek is mű volt. Fruzsié ezzel szemben pont azt mutatja meg, hogy hozott anyagból hogy lehet tűrhetőt / a legjobbat kihozni átlag büdzséből, lehetőleg nem 2 óra alatt. És legalább természetes, nem olyan, mint egy Barbie-n. Én mint hétköznapi nő, inkább nézek olyat, akinek mondjuk hozzám hasonlóan nem a legjobb a kézügyessége vagy nincs 1 órája reggel sminkelődni, mert az ő tanácsaikat, világlátásukat inkább magaménak érzem. Hogy nem veszem meg azt a tust, amire ő azt mondja, nehéz használni, minthogy egy olyan emberre hallgassak, aki a legszarabb tussal szabad kézzel olyan szép vonalat tud húzni, hogy bepisilek... mert az nekem nem hasznos.

Az a másik része a dolognak, hogy a tiniket könnyebb becsábítani egy közösségbe, ezért a legtöbb beauty blogger Magyarországon inkább nekik akar kedvezni (mert nem úgy van, mint az USA-ban, hogy aki jó niche tartalmat csinál, annak is van elég követője, és anyagilag is jól jön ki belőle), ezért van sok dolog lebutítva.

(ha már külföldi, igényes videósra inkább Tatit és Fleurt mondanám, ők úgy sminkelnek, ahogy egy átlag hétköznapi nő... aki tippeket akar, és nem "művészetet" nézni, az hozzájuk fog tendálni.

2017. szept. 27. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!