Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek hogy ne jöjjön le?

Mit tegyek hogy ne jöjjön le?

Figyelt kérdés
Ma a Kökiben vettem egy folyékony rúzst, aminek nagyon szép színe van, és jól is áll. Itt csak az a probléma, hogy tíz perc után a szám közepén, ahol több nyál van, lekopik. És mivel nagyon különbözik a rúzs színétől a szám színe, ezért nagyon feltűnő. A púderes megoldást próbáltam, de ugyanúgy lekopik. Ha eszem, pláne. Mit tehetek annak érdekében, hogy ne jöjjön le?
2018. jan. 27. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:

ha jól viszed fel és mégis ilyen hamar kopik, akkor sajnos semmit, lehet nem olyan jó a rúzs

annyit tudsz tenni, hogy újrakened, ha már kopik

de ha ez tényleg 10 perc körül van, akkor nem éri meg

arra figyelj, hogy száraz legyen a szád, mikor felviszed (mármint kicsit se legyen nyálas és ez alá ne kenj fel közvetlenül ajakápolót) és utána hagyd megszáradni

amúgy milyen márkájú rúzsról van szó?

2018. jan. 27. 22:56
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 köszi a választ! A márkája matte.
2018. jan. 27. 23:12
 3/3 A kérdező kommentje:
#1 annyi van ráírva, hogy matte, az gondolom annyit jelent, hogy matt. A márkát nem tudom, doboz nélkül vettem, és a dobozra volt ráírva. Nem hiszem, hogy annyira márkás, mert a kínaiban vettem. Ha van egyáltalán márkája, akkor akkor tuti, hogy névtelen.
2018. jan. 27. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!