Labret piercinget csináltatok jövő héten. A kérdés azokhoz szól, akiknek van. Ez káros lehet a fogamnak vagy ínyemnek? Komoly válaszokat is írjatok, hülyeséget is lehet, csak jöjjön.
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 13:34
1/2 anonim válasza:
Nekem volt, az ínyemet teljesen letolta, 2 fogam ment tönkre tőle elől... már kivettem, és marhára meg is bántam hogy volt.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem van, már eléggé rég óta.
Amíg fém volt benne, addig eléggé cseszegette az ínyem, ezért lecseréltem szilikonosra. Azóta nincs vele bajom.
A fémek nem csak az ínyt, de a fogzománcot is koptatja, így végül is káros. A szilikon talpas viszont egy puhább anyag, így nem tudja koptatni.
Persze egy-egy alkalomra ha fémet raksz bele, attól még nem fog tönkremenni a fogad, csak állandó viseléshez nem ajánlanám a fémet.
Remélem ez segített, ha lenne kérdésed, írj privátban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!