Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel kenjem le a körmöm,...

Mivel kenjem le a körmöm, hogy ne jöjjön le róla a dísz?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval én átlátszó körömlakkal kenegettem de hiába... ha beleakadt valamibe rögtön lejött. Ha csak szimpla kis matricát raktam rá és átkentem átlátszóval az is lejött, vagy feljött az egyik oldala. Átlátszó géllakkal? De ahhoz kell UV lámpa, nem? Segítsetek pls! Kezdő vagyok:D
2014. szept. 28. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem nem szokott feljönni.

Én így csinálom: kilakkozom a körmöm. Pici pötty átlátszó lakkot teszek oda ahová a díszt szeretném tenni, beleragasztom a díszt, várok pár percet, aztán az egészet átkenem legalább kétszer átlátszóval.

2014. szept. 28. 20:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Ugyan ezt tettem de hiába:/ reggelre állandóan lejön, vagy felszakad a minta..
2014. szept. 28. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!