Csajszee.. kérdése:
Mit tegyek, hogy ne jöjjön le? Sos.
Figyelt kérdés
rajzolva van a szemöldököm (kontúr ceruzával). és megyünk a strandra. mit tegyek, hogy ne jöjjön le? a hajlakk kilöve, mert nincs itthon és a boltok zárva vannak:/ S.O.S.! köszönöm!2014. jún. 8. 12:06
1/6 anonim válasza:
hát igazából a víz előbb utóbb még a vízálló kencét is lemossa, tehát azt tudod csinálni, hogy óvod a szemöldököd... esetleg egy nagyobb napszemüveg is megteszi :)
én a strandra mindig viszek kis tükröt, sminkszert, korongvattát vagy popsitörlőt, fültisztító pálcikát ... stb, és után rajzolok. (mondjuk én nem szemöldök, hanem szemkontúr, spirál...)
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2014. jún. 8. 12:26
3/6 anonim válasza:
Női logika: "borotváld le és rajzolj másikat" Istenkém!:):):)
4/6 A kérdező kommentje:
nem borotváltam le:) ha nem tudod miről van szó, akkor ne pofázz bele ;))
2014. jún. 9. 20:58
5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező! A stílusod borzalmas!!!
Azt az egy napot vagy pár órát szerintem simán kibírod! Tényleg kiakasztóak a mostani stranddivatok, báli sminkben menjünk strandolni! Jah és én pl minden nap sminkelek...
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Nem a véleményedre voltam kivancsi a stílusommal kapcsolatban! Egyébként meg nem "báli sminkben" megyek a strandra. Hanem rosszul szedték ki a szemöldököm és muszáj volt megrajzolni. Ennyi az egész:) Én meg nem festem magam minden nap:)
2014. jún. 27. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!