Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek is nagyon gáz az...

Szerintetek is nagyon gáz az az ember, aki nem sminkel?

Figyelt kérdés
Nem szoktam sminkelni csak nagyon ritkán,ha épp kedvem van,ez változó van,hogy 2 hónapban 1 szer.Viszont azt mondták,hogy igénytelen és gáz vagyok ez miatt,hogy nem festem magam.Olyan ember mondta aki elég közel áll hozzám és bevallom rosszul esett.Meg,láttam,hogy másokkal fotózkodik mindig velem viszont sosem,holott jóban vagyunk.És kérdeztem tőle,miért nincs közös képünk? Erre azt mondta,azért mert nem festem magam meg még mást is mondott,de ez bántott a legjobban.Engem nem zavar,hogy smink nélkül,hogy nézek ki.Nem vagyok szép,de nem is akarok megfelelni másoknak.Tényleg nagyon igénytelen volnék ez miatt?!

2018. jan. 18. 22:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%
*mármint nem tettem szóvá, hogy "őneki jobb a ruhája mint nekem", neki miért lehet, neki miért jár az, ha nekem nem, másoknak miért jár több? És nem nagyra vágytam, ezek csak ilyen alap dolgok lettek volna. Hogy normálisan, ugyanúgy nézhessek ki, mint bárki más.
2018. jan. 19. 00:06
 12/19 anonim ***** válasza:
22%
*Bocsánat, hogy nem egybe írom, szóval anyámnak szóltam, de a társaimnak a figyelmét nem hívtam föl erre, úgy volt jó, hogy legtöbben, meg általánosságban nem foglalkoztak vele. De anyámnak rendszeresen szóltam, jeleztem, sipákoltam. És lehetősége lett volna megoldani ezeket a dolgokat, de nem tette. Nem jelentettem nem értem neki annyit, hogy foglalkozzon ezzel, tegyen értem valamit, hogy ne érezzem magam sz-rul mások között.
2018. jan. 19. 00:08
 13/19 anonim ***** válasza:
22%
*amiből tanfolyamra jártam,meg telón beszélgettem,az már később jött, örökség volt, és már elfogyott; ja meg pár ilyen külön előadásra is elmentem , ilyen ezósokra; bocsi, hogy ilyen részletesen írom,de ez is hozzá tartozik. Akkor a smink már nem is létezett számomra, addigra már mire pénzem lett, a smink totál jelentéktelenné vált számomra, és az ezós előadásokra koncentráltam. Na jó, anyám, már mikor nem tudom, mennyi idős voltam, hozott a barátnőjétől ilyen a barátnője által leselejtezett, általa már nem használt sminkeket nekem, de ezek a dolgok akkor már nem is érdekeltek.
2018. jan. 19. 00:14
 14/19 anonim ***** válasza:
22%
*Akkor kellett volna vele megtámogatni az önbizalmamat , amikor én kértem. Amikor már teljesen lemondtam róla, hát akkor meg fhú...:S
2018. jan. 19. 00:15
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Dehogyis egyáltalán nem gáz. A helyedben én is inkább azon gondolkoznék el, hogy milyen kapcsolatom van nekem egy olyan emberrel, aki ilyet mond nekem, hogy "igénytelen és gáz vagy, ha nem sminkelsz" és "nem fotózkodom veled mert nem sminkelsz"...azért szerintem ez valahol gáz. Nem ennek kellene meghatároznia a kapcsolatokat...Nekem is van olyan barátnőm, aki egyáltalán nem sminkel, de soha nem éreztem, hogy akkor nekem most őt szégyellnem kellene és inkább ne mutatkozzak vele vagy emiatt őt nekem kevésbé kellene kedvelnem...Szerintem ez abszurd.

Én például sminkelem magam, ha megyek valahová. Szimpla egyszerű hétköznapokon egy természetes hatású, egyszerű natúr sminket teszek fel, ha pedig valami különleges alkalom van, akkor picit feldobom valamivel. Ugyanakkor, ha csak elugrok valahová, gyors be kell mennem a boltba vagy mondjuk a nap nagy részét otthon töltöm, akkor nem teszek fel semmit, mert tök felesleges. Én azért szeretem, ha van rajtam egy kis smink (mert az a kicsi is sokat dob rajtam és egyébként szerintem mindenkin) és meg van csinálva a hajam, ha emberek közé megyek, mert így jobban érzem magamat, jobb a közérzetem, a hangulatom. Ha van lehetőségem arra, hogy picit javítsak a megjelenésemen pl. bőrhibák eltüntetése stb., akkor azt miért ne tenném meg? Szerintem ez is tök rendben van, de nem vagyok erre rágörcsölve. Nem csinálok belőle problémát, ha valaki meglát smink nélkül vagy mondjuk a barátnőimmel csinálunk egy képet és nincsen rajtam semmi, azért ez már beteges és szerintem különben sem létezik olyan, hogy valaki a nap 24 órájában mindig tökéletesen néz ki.

Semmi baj nincsen azzal, ha valaki nem sminkeli magát, ez mindenkinek a saját döntése.

2018. jan. 19. 01:59
 16/19 anonim ***** válasza:
59%

Nehéz megmondani ezt úgy, hogy nem ismerünk, nem tudjuk, hogy nézel ki smink nélkül.

Van akinek olyan a bőre természetes színe, hogy nem is kell neki smink. Mondjuk ezt jobban el tudom képzelni nyáron, mert a napbarnította arc szebb,mint ilyenkor télen.

2018. jan. 19. 12:41
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem az gáz hogy valakinek attól ér egy ember valamit ha festi magát.

Aki akar, sminkeljen, van olyan munkatársam akinek a szemceruza már alkalmi smink, én néha hétköznapra is szeretem jobban kifesteni a szemem, nem veszünk össze ezen mert minek pofázzak bele abba hogy más hogy nézzen ki.

Ha az ismerősöd szerint igénytelen aki nem sminkeli magát én nem beszélnék többet vele, bocsánat hogy ezt mondom de ezt a felszínes k..váktól szoktam hallani.

2018. jan. 21. 23:12
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy szinte minden nap sminkelek, arcápolózok, hajápolózok de van olyan reggel ahol belenézek a tükörbe (van szemhéjtetoválásom így a tusvonal megvan 24/7) és azt mondom hogy "áh, f...om, jó lesz ez így" és smink nélkül megyek aznap, nincs ezzel semmi baj.
2018. jan. 21. 23:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Gáz, ha nő. Úgy amolyan "nőietlen" az összhatás.
2018. jan. 22. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!