Szerintetek is nagyon gáz az az ember, aki nem sminkel?
Dehogyis egyáltalán nem gáz. A helyedben én is inkább azon gondolkoznék el, hogy milyen kapcsolatom van nekem egy olyan emberrel, aki ilyet mond nekem, hogy "igénytelen és gáz vagy, ha nem sminkelsz" és "nem fotózkodom veled mert nem sminkelsz"...azért szerintem ez valahol gáz. Nem ennek kellene meghatároznia a kapcsolatokat...Nekem is van olyan barátnőm, aki egyáltalán nem sminkel, de soha nem éreztem, hogy akkor nekem most őt szégyellnem kellene és inkább ne mutatkozzak vele vagy emiatt őt nekem kevésbé kellene kedvelnem...Szerintem ez abszurd.
Én például sminkelem magam, ha megyek valahová. Szimpla egyszerű hétköznapokon egy természetes hatású, egyszerű natúr sminket teszek fel, ha pedig valami különleges alkalom van, akkor picit feldobom valamivel. Ugyanakkor, ha csak elugrok valahová, gyors be kell mennem a boltba vagy mondjuk a nap nagy részét otthon töltöm, akkor nem teszek fel semmit, mert tök felesleges. Én azért szeretem, ha van rajtam egy kis smink (mert az a kicsi is sokat dob rajtam és egyébként szerintem mindenkin) és meg van csinálva a hajam, ha emberek közé megyek, mert így jobban érzem magamat, jobb a közérzetem, a hangulatom. Ha van lehetőségem arra, hogy picit javítsak a megjelenésemen pl. bőrhibák eltüntetése stb., akkor azt miért ne tenném meg? Szerintem ez is tök rendben van, de nem vagyok erre rágörcsölve. Nem csinálok belőle problémát, ha valaki meglát smink nélkül vagy mondjuk a barátnőimmel csinálunk egy képet és nincsen rajtam semmi, azért ez már beteges és szerintem különben sem létezik olyan, hogy valaki a nap 24 órájában mindig tökéletesen néz ki.
Semmi baj nincsen azzal, ha valaki nem sminkeli magát, ez mindenkinek a saját döntése.
Nehéz megmondani ezt úgy, hogy nem ismerünk, nem tudjuk, hogy nézel ki smink nélkül.
Van akinek olyan a bőre természetes színe, hogy nem is kell neki smink. Mondjuk ezt jobban el tudom képzelni nyáron, mert a napbarnította arc szebb,mint ilyenkor télen.
Szerintem az gáz hogy valakinek attól ér egy ember valamit ha festi magát.
Aki akar, sminkeljen, van olyan munkatársam akinek a szemceruza már alkalmi smink, én néha hétköznapra is szeretem jobban kifesteni a szemem, nem veszünk össze ezen mert minek pofázzak bele abba hogy más hogy nézzen ki.
Ha az ismerősöd szerint igénytelen aki nem sminkeli magát én nem beszélnék többet vele, bocsánat hogy ezt mondom de ezt a felszínes k..váktól szoktam hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!