Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mellyek azok a sminktermék...

Mellyek azok a sminktermék családok, amelyek nem kerülnek sokba, de azért jó minőségűek?

Figyelt kérdés
A nem túl magas ár alatt ezt értem: pl.: egy szemhéjpúder paletta 1000ft körül, alapozó Szintén. :)
2018. jan. 14. 09:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kifejezetten jó márka nem nagyon van de az essence-catrice-lovely-ból már egy egész jó kis készletet össze lehet rakni, pl a lovely matt rúzsát nagyon dícsérik, én pedig az essence all about matt mattító púderét szeretem nagyon de a szemhéjtusaik is jók, krémmánia a barátod de készülj fel csak mert neten azt írják csinál ilyet a márka de a boltban nem biztos hogy lesz.

Meg ha tudsz angolul írd be youtube-ba hogy "drug store dupes", szoktak ilyen olcsó márkák között keresgélni jobb sminkesen és van 1-2 cucc ami vetekszik az eredeti méregdrágával.

2018. jan. 16. 21:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk S-he, M-A-C, Catrice, Avon
2018. febr. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!