Mi volt az a termek, amit megvettel, es a legnagyobb csalodast okozta?
Figyelt kérdés
pl egy tulpromozott szempillaspiral, vagy ilyesmi.2017. febr. 15. 20:59
1/5 anonim válasza:
Négypengés borotva ugyanolyan volt, mint a kétpengés. Nagy kiszerelésű balzsamok.
2/5 anonim válasza:
Ami nagyon nagy csalódás volt az egy palette hajfesték. Kerestem A tökéletes vörös színt, egy csaj mondta hogy fúúú a palette nemtommilyen festéke fúdejó, mondom oké, dobozon szép, felkentem és.... a hajam előtte le volt szivatva fehérra, akkor épp rózsaszínesre volt kikopva az előző festék. Az eredmény egy rezes-lilás-barnás valami lett aminél a szomszéd macska szebbet és vörösebbet hányna. Soha többé. Szidhatják a rohadt Syosst de a skarlát vörös festéke bevált.
3/5 A kérdező kommentje:
koszi, ment a zold nektek. irhatnak meg masok is :)
2017. febr. 16. 20:57
4/5 anonim válasza:
Maybelline szempillaspirálok. Nekem az összes beszárad tök hamar. Ráadásul nagyon sok festék megy rá az applikátorra ezért mindig törölgetnem kell mert maszatolódik ezt más szempilla spirálokkal nem tapasztaltam még.
5/5 anonim válasza:
Igazából ez saját hülyeségemből történt, de akartam venni lovely extra lasting "szájfényt" (inkább folyékony rúzs, na mindegy). Annak ugye fekete a kupakja, én meg figyelmetlen voltam, és megvettem 2 fehérkupakosat, ami tényleg szájfény, és eljátszottam ugyan ezt nemrég a rdel young szájfényével is...
Amúgy alapozókban szoktam csalódni, még nem találtam meg a megfelelőt, a maybelline affinitone azt hittem jó lesz, de nem, szóval kénytelen leszek drágábbat keresni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!