A Catricenek és a Lovelynak is vannak nagyon jó termékei, attól függetlenül, hogy nem méregdrágák.
Én még idesorolnám az essencet is, nekem az is bevált.
2018. jan. 14. 10:40
4/12 anonim válasza:
Catrice legtöbb terméke az árához képest nagyon jó, essence szintúgy. A lovely szerintem elég zsákbamacska, de a krémmánián utána tudsz nézni a termékeiknek. Még az Rdel Young (Rossmann saját márkája) aminek van néhány jó terméke pl szemfestékpaletták, szemfestékalap vagy a Trend it up (dm saját márkája). Alapozót ezresért én csak az Rdel youngnál láttam drogériában, de az pont nem a legjobb, a többi márkáé kicsit drágább. A Catrice alapozói nagyon jók, de azok már 2.000 Ft körül vannak.
2018. jan. 14. 15:08
5/12 anonim válasza:
She és a miss sporty a lovelyhoz hasonlóan szerintem elég változó minőségűek. De a krémmánia ebből a szempontból jó, ott látod melyik termék ami jó és mit kell kerülni. Az essence és a catrice talán egy csöppet drágább, de jobb a minőségük (szerintem).
2018. jan. 14. 15:13
6/12 anonim válasza:
Lovely, catrice, essence is olyan, hogy van néhány termékük ami tényleg atom jó (viszont nem minden ugye) szóval így érdemes összeválogatni.
Catricetől az alapozót, korrektorjait, lovelytól a matt rúzsait, szemhéjpúder palettát, szempillaspirált, matt rúzsokat is nagyon szeretem :) Essencenek elvileg elég jó az áttetsző púdere, de arról nem tudok nyilatkozni. 😊
2018. jan. 14. 16:06
7/12 Metionin válasza:
Én is így csinálom, a Catrice- Essence- Lovely háromszögből kiválogatom a jól sikerült termékeket, mert bár nem mind az de amit eltaláltak, az potom áron veri a jóval drágábbakat is. Catrice-től veszek alapozót, néha körömlakkot, Essence-től púdert, matt rúzst, szemceruzát és lakkokat, Lovely-től a matt folyékony rúzsokat, szempillaspirált és szintén lakkokat.
2018. jan. 14. 19:38
8/12 anonim válasza:
Lovely,Catrice,Essence,Miss Sporty és a dm új Trend it up márkája is jó!
első meg,azért tiszteljük már meg azokat is akik az ezek alatti kategóriákat használják jó? köszönöm! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!