Evana sminktermékről vélemény, tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nagyon szépek a cuccok és sok jó véleményt olvastam már róluk. Én jelenleg sminkecsetet szeretnék venni, van már valakinek tapasztalata?2017. aug. 30. 09:59
1/5 anonim válasza:
Nekem megvan az egész ecsetkészlet és a fekete tok is. Sigma ecseteim is vannak, de az Evana ugyanazt tudja, csak negyed annyiba kerül. Vettem még alapozót, púdert, szemfesték palettát is. Az áruk hihetetlenül olcsó de a minőségük profi. Nekem hegyekben állnak a különféle márkájú sminkes dolgaim otthon, igazi gyűjtő vagyok és én nagyon elégedett vagyok az Evana termékeivel.
2/5 anonim válasza:
Szia!
A mattra száradó tartós rúzsai nagyon jók, nem szárítják a szájat. És az alapozó is, eléggé tartós és jól fed. Én csak ezt a két terméket vettem eddig, nagyon szeretem őket. Szerintem érdemes kipróbálnod.
3/5 tucsek1992 válasza:
Én a rúzspalettát vettem, tökjó puha maradt a szám nem száradt ki, nem kell ötpercenként újra kennem. Rendeltem hozzá ruzsecsetet kipróbálásra, könnyen tisztítható, nem esik szét. A teljes ecsetkészletet karácsonyra szeretném, remélem jön valami akció addig.
4/5 anonim válasza:
Púdert vettem, fantasztikus! Most tervezem az ecseteket és az alapozót megvenni. Azt olvasom mindenhol, hogy nagyon jó. Kíváncsi vagyok, hogy nyáron is tartós, mikor izzadok? Minkenképp kipróbálom.
5/5 anonim válasza:
Kínai cuccok. Nekem semmivel nem tudnak többet, mint bármelyik kínai termék. A Glow Up highlighter paletta is pontosan azt tudja, mint a hasonlóan kinéző kínai boltban kapható 600,- Ft-os termékek. Ugyan ezeket más feliratozással bármelyik nagyobb kínai boltban meg lehet vásárolni töredék áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!