Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » O bag taskat hol eri meg venni?

O bag taskat hol eri meg venni?

Figyelt kérdés

Egy Obag uzletben vagy az interneten?

Vasarolt mar valaki ilyen taskat a neten? Melyik oldalt ajanlanatok? (Nekem fontos lenne h utanveteles legyen)

Ugy lattam a neten olcsobban lehet venni, tekintve h az uzletben a mini kerult 50ezerbe. (Bar valoszinu h az a dragabb "alapanyagokbol" lett osszeallitva)

Otletek? :)

2018. jan. 2. 14:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja es kihagytam, hogy eredeti taska erdekelne.
2018. jan. 2. 14:02
 2/6 anonim válasza:
Szerintem ha egy nagyobb beruhazast csinalsz belole ( feltehetoleg nem gyakran szoktal ilyet) akkor inkabb vedd meg par ezer ft-tal dragabban minthogy kesobb barmi baja legyen. Egyebkent en is a sporolas hive vagyok viszont a divatot kovetni igy kevesbe lehet:D lenyeg ami a lenyeg en a boltira szavazok!!! Arra meg garanciat is szoktak adni tudtommal( ne kovezzetek meg ha tevedek:) )
2018. jan. 2. 15:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :) en is amondó szoktam lenni h az ilyen dolgokon nem szabad sporolni, mert hat ugy tovabb tart...viszont ez eleve nem egy olcso taska, igy amennyit csak lehet sporolnek rajta :D
2018. jan. 2. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 2017. tavasszal vettem eredeti O bag táskát interneten, magánszemélytől. Új állapotú volt és limitált kiadású, nagyon szép táska. Az eredeti alján ellenőrizni kell a feliratot, de a másolat anyaga, alakja, formája kicsit más.

Zárójelben írom, ha nem zavar, hogy pl keveset használt, akkor mégolcsóbban hozzajuthasz eredetihez is.

Nezz korul a jofofas.hu oldalon es keresd az hirdetésekben az "eredeti" szót, mert az utánzathoz nem irjak oda, hogy "utánzat". De aki picit jobban megfigyelte milyen az eredeti, az ránézésre is látja... vagy fotót kér a belsejében található feliratrol, vagy a bolti blokkot kéri.

2018. jan. 2. 17:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, sokat segitettel :) megnezem a jofogason akkor, es szerintem eleg konnyu felismerni a replikat, teljesen mas az alakja es a felirat is gagyi hatasu :)
2018. jan. 2. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok. gardrobcsere.hu-n is nézdd meg, én végül ott vettem.
2018. jan. 2. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!