O bag taskat hol eri meg venni?
Egy Obag uzletben vagy az interneten?
Vasarolt mar valaki ilyen taskat a neten? Melyik oldalt ajanlanatok? (Nekem fontos lenne h utanveteles legyen)
Ugy lattam a neten olcsobban lehet venni, tekintve h az uzletben a mini kerult 50ezerbe. (Bar valoszinu h az a dragabb "alapanyagokbol" lett osszeallitva)
Otletek? :)
Én 2017. tavasszal vettem eredeti O bag táskát interneten, magánszemélytől. Új állapotú volt és limitált kiadású, nagyon szép táska. Az eredeti alján ellenőrizni kell a feliratot, de a másolat anyaga, alakja, formája kicsit más.
Zárójelben írom, ha nem zavar, hogy pl keveset használt, akkor mégolcsóbban hozzajuthasz eredetihez is.
Nezz korul a jofofas.hu oldalon es keresd az hirdetésekben az "eredeti" szót, mert az utánzathoz nem irjak oda, hogy "utánzat". De aki picit jobban megfigyelte milyen az eredeti, az ránézésre is látja... vagy fotót kér a belsejében található feliratrol, vagy a bolti blokkot kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!