Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Váll vagy háti táskát érdemese...

Váll vagy háti táskát érdemesebb venni?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok és második évemet kezdem. Venni kéne egy táskát egyetemre járás miatt, de nem tudom melyik lenne jobb. Gimi és most első két félévben válltáskám volt, de elgondolkodtam, hogy a hátizsák egészségesebb lenne. Nem viszek túl sok cuccot (egy vékony mappa papír + tollak + víz + 1-2 könyv, edzőcucc).

Milyen pro és kontra érvek vannak? Ha valaki tud és akar, esetleg linkelhet is jó táskás oldalakat.

Ja még valami ehhez: pasi vagyok.

2017. szept. 3. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hátitáskát.

Könnyebb hordani, nem csak az egyik válladat nyomja, és ha esetleg több cuccot is kéne vinned, nem annyire nehéz.

A válltáskához csak annyi érvet tudok mondani hogyha pl. gyorsan kell valamit kivenni belőle, akkor könnyebb.

2017. szept. 3. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hátizsák

Válltáska csak a hátadat teszi tönkre.

2017. szept. 3. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hátitáska. Én is viseltem válltáskát és a hátam már érzi utólag a hatását, pedig 25 éves vagyok. Ott csesztem el hogy melóba is úgy viszem a cuccaimat és sokat utaztam régen sporttáskával amit szintén a vállamon hordtam.
2017. szept. 3. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

manapság már árulnak olyan hátizsákokat is, amik teljesen jól néznek ki. azok is rendes, szép női táskák. szóval szerintem mindegy, mert mindkettőből van olyan, ami jól néz ki.

nekem van hátizsákom is és ilyen nagy mászkálós is. mindkettőt szoktam hordani, kedvtől, ruhától függően.

ha csak egyet választhatnék, szerintem valamilyen fekete bőr hátizsákot vennék.

2017. szept. 3. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha már van pár könyv meg edzőcucc is, akkor én mindenképpen a hátizsákot ajánlom. Jóval egészségesebb, és egyetemen amúgy sem cikiznek már azért, milyen táskával vagy :) (mert nálunk pl. középsuliban egy idő után ciki volt a hátizsák... mondjuk én inkább hordtam azt).

Max. annyi pro van a válltáskával kapcsolatban, hogy könnyebb buszozni vele.

2017. szept. 4. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor leszek én az első aki inkább a válltáskát javasolja.

Azok a cuccok amiket felsoroltál nem túl nehezek így a válltáska nem csinálja ki a hátad, és sokkal könnyebb is előkapni belőle valamit ha kell.

2017. szept. 4. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 miért venne női táskát, mikor a leírásban benne van, hogy fiú?
2017. szept. 4. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!