Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen táskát vegyek kilencedi...

Milyen táskát vegyek kilencedik osztályba?

Figyelt kérdés

Hátitáska,vagy válltáska lenne a legalkalmasabb? Összesen kilenc darab könyvünk van,bár én így is inkább a hátitáska felé hajlok. Szerintetek melyik a jobb? Esetleg trendibb? Ha tudtok,akkor linket is küldjetek légyszi!:)

14/L

2017. aug. 29. 03:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A válltáskától jó kis gerincferdülésed lesz. :)
2017. aug. 29. 10:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Hátitáska mindenképpen.

Nekem eddig minden évben elszakadt a táskám, tavaly már nem akartam minden hónapban újat venni, ezért vettem egy Vans-t. Hát az még mindig olyan, mintha új lenne, pedig nem kíméltem. Így idén se kell újat venni. Neked is ajánlom. Plusz jól is néz ki.😊

16/l

2017. aug. 29. 10:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Igen,arra gondoltam is,hogy gerincferdülésem lehet tőle.

10:54:Mennyiért vettétek? Tényleg megéri akkor a Vans táska? Én még Backpack táskát is néztém. Az mennyire lenne alkalmas rá? Valakinek esetleg volt már?:)

2017. aug. 29. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:
En ilyet vettem😁 [link]
2017. aug. 29. 15:41
 5/9 A kérdező kommentje:
15:41:Köszönöm!:) Nagyon jól néz ki! *-*
2017. aug. 29. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi néz ki ezen nagyon jól? Az, hogy ugyanúgy gerincferdülést kapsz tőle, mint egy válltáskától?

Egyébként is: hogyhogy csak 9 könyv? És? Csak könyvek lesznek benne? A többi mind súlytalan? A füzetek, tolltartó, ital(!!!), szendvics, körző, vonalzó és egyéb kellékek, plusz szabadidős mindenfélék, mint mobil, ilyen lejátszó, olyan hangszóró, sminkcucc, stb., stb.?

2017. aug. 29. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi mar az orarendet a konyvekkel megkaptuk a suliba es minden belefer ami egy napra kell;konyevek,tolltarto,neszeszer,innivalo,mappa,kulon cipzásos rekesz van benne a mobilnak/tárcának,van kisebb zseb is benne ahol lehet zsepit ragot tartani.Ilyen alapon meg a hatizsaktol is lehet gerincferdulest kapni.En a hatizsaktol multevben sirtam olyan rossz volt hogy húzta a hátamat.A keziraskat meg konnyebb a kezedben vinni.

A taska meg nem tudom hol csunya.Nekem nem illik a stilusomhoz a hatizsak,nem vagyok az a laza sportos ember,jobban szeretem a csinos ruhakat kieegeszitoket.A sportcuccot meg altalaban tornazsakban hordjak.A kisebb vonalzo meg a korzo az meg belefer a tolltartoba.

2017. aug. 29. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja es az 5-os voltam⬆
2017. aug. 29. 21:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben bemennék az Árkádba/ Arénába/bármilyen helyre ahol jó cuccok vannak, és kiválasztanám az ízlésemnek és a pénztárcámnak megfelelőt. Pont.
2017. aug. 30. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!