Milyen táskát vegyek kilencedik osztályba?
Hátitáska,vagy válltáska lenne a legalkalmasabb? Összesen kilenc darab könyvünk van,bár én így is inkább a hátitáska felé hajlok. Szerintetek melyik a jobb? Esetleg trendibb? Ha tudtok,akkor linket is küldjetek légyszi!:)
14/L
Hátitáska mindenképpen.
Nekem eddig minden évben elszakadt a táskám, tavaly már nem akartam minden hónapban újat venni, ezért vettem egy Vans-t. Hát az még mindig olyan, mintha új lenne, pedig nem kíméltem. Így idén se kell újat venni. Neked is ajánlom. Plusz jól is néz ki.😊
16/l
Köszönöm a válaszokat!:)
Igen,arra gondoltam is,hogy gerincferdülésem lehet tőle.
10:54:Mennyiért vettétek? Tényleg megéri akkor a Vans táska? Én még Backpack táskát is néztém. Az mennyire lenne alkalmas rá? Valakinek esetleg volt már?:)
Mi néz ki ezen nagyon jól? Az, hogy ugyanúgy gerincferdülést kapsz tőle, mint egy válltáskától?
Egyébként is: hogyhogy csak 9 könyv? És? Csak könyvek lesznek benne? A többi mind súlytalan? A füzetek, tolltartó, ital(!!!), szendvics, körző, vonalzó és egyéb kellékek, plusz szabadidős mindenfélék, mint mobil, ilyen lejátszó, olyan hangszóró, sminkcucc, stb., stb.?
Mi mar az orarendet a konyvekkel megkaptuk a suliba es minden belefer ami egy napra kell;konyevek,tolltarto,neszeszer,innivalo,mappa,kulon cipzásos rekesz van benne a mobilnak/tárcának,van kisebb zseb is benne ahol lehet zsepit ragot tartani.Ilyen alapon meg a hatizsaktol is lehet gerincferdulest kapni.En a hatizsaktol multevben sirtam olyan rossz volt hogy húzta a hátamat.A keziraskat meg konnyebb a kezedben vinni.
A taska meg nem tudom hol csunya.Nekem nem illik a stilusomhoz a hatizsak,nem vagyok az a laza sportos ember,jobban szeretem a csinos ruhakat kieegeszitoket.A sportcuccot meg altalaban tornazsakban hordjak.A kisebb vonalzo meg a korzo az meg belefer a tolltartoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!