Hogy tanulnak meg sminkelni a lányok?
Gyakorlással, Nekem anyukám nem sminkelt, lánytesóm, lányrokonom és barátnőim nem voltak, internet nem volt, maradt az hogy amikor nem látta senki, kenegettem, gyakoroltam. Igaz nem használtam soha sok sminket, de pl. a szemceruzát, szempillaspirált elég hamar megtanultam használni. Amit nem használok (pl. tus, ecsetek, pirosító) azt amai napig nem tudom hogyan kell felkenni/használni.
27xx
Én újságból tanultam meg. A helyes bőrápolást is. Marie Claire szépség rovatából főleg.
Meg sok gyakorlás, az a legfontosabb. Másnak sem jobb a kézügyessége, csak gyakorlata lesz benne. Dita von Teese s mondta, hogy nem szereti, ha sminkesek sminkelik, mert 2 órát elpiszmognak rajta, ő meg negyedóra alatt megvan, hisz mindennap felrakja ugyanazt a sminket.
En videokbol neztem el a technikakat. Idovel belejon mindenki, gyakorlat teszi a mestert.:)
En peldaul kilencedikben 20 perceket tokoltem egy tusvonal meghuzasaval, most 11.-es vagyok es nem egobol, de szerintem egesz jot csinalok, es max 2 percembe telik megcsinalni mar csak. Szoval tenyleg, gyakorolj gyakorolj es gyakorolj!!!
Anyukám sosem sminkelte magát, utál sminkelni, nagyon ritkán feltesz egy kis szempillaspirált és az is elég érdekesen áll rajta, minta össze lenne csomósodva és a szemhéjára is kerül. Szóval tőle nem tanulhattam. Nálunk fordítva van, amikor anyukám alapozót akart, akkor az én segítségemet kérte, ugyanígy nekem kell figyelmeztetnem, hogy ne használja ugyanazt a szempillaspirált egy évig és olyan dolgokat csinál, amit ha egy sminkes hallana... Na mindegy, én tanítom őt.
Barátnőm nem volt, aki úgy sminkelt volna.
Magamtól tanultam meg. Youtube videókból, cikkekből.
Nem vagyok profi, de a mindennapi sminkemet meg tudom úgy oldani, hogy jól nézzen ki és ne legyen nevetséges.
Én is akarok még tanulni. Szerintem nézz videókat, olvass ezzel kapcsolatosan, nézz szét az interneten.
Eleinte anyukámtól lestem el, hogy mit hogyan kell, mi mire való. Utána elkezdtem youtube videókat is nézegetni, rengeteg a tutorial videó.
Később a barátnőimmel egymáson gyakoroltunk, rengeteg délutánt, estét töltöttünk azzal, hogy képeket kerestünk és az adott sminket próbáltuk megcsinálni a másikon.
Valamint másfél éve én elvégeztem egy intenzív sminktanfolyamot is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!