Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tanulnak meg sminkelni a...

Hogy tanulnak meg sminkelni a lányok?

Figyelt kérdés
Szóval nekem ez valahogy teljesen kimaradt. azt se tudom mi mire való, 22 éves vagyok és igaz hogy nem túl jó a kézügyességem de nem hiszem el hogy mindenki másnak tökéletes. minden 14 éves kislány full ki tudja magát lenni mint egy profi. hogy kell ezt megtanulni?
2017. dec. 27. 09:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyukától, idősebb testvértől, barátnőtől.

Nekem mondjuk anyukám nem sminkelt, de a nővérem már kénytelen volt alapozni, mert problémás bőrt örököltünk apai oldalról. Ennek az technikáját és a át tőle lestem el. A többit magamtól kísérleteztem vagy később internetes videókból tanultam meg pár fogást.

Igazából gyakorlás kérdése az egész.

2017. dec. 27. 10:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én barátnőktől meg videókból tanultam, anyukám nekem sem sminkelt. Nekem részletekben történt az egész tehát nem full sminkkel kezdtem. Először egy pici korrektor, szempilla spirál és száj balzsamakd később már kicsivel több korrektor meg normál rúzs majd alapozó, akkor utána jött a bronzosító, highlighter stb bár akkor már olyan 17 voltam. Azt nem kell elvárni magadtól hogy egyből full sminkeket tudj csinálni.
2017. dec. 27. 10:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Instagramon, youtobebon sminekes (makeup tutorial) videokbol
2017. dec. 27. 10:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

youtube videókból főleg

utána már csak gyakorlás kérdése

2017. dec. 27. 10:29
 5/16 A kérdező kommentje:
jaj nekem egy barátnőm vagy nővérem sincs :( de videókat majd megnézek
2017. dec. 27. 10:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Videókból tanultam, illetve gyakorlás.

Pl egy esős vasárnap délután megpróbálod kismineklni magad, vagy csak a szemed kihúzni, tusvonalat stb Persze sok sok vattakorong és sminklemosó bánja, de csak így lehet megtanulni, ha gyakorlod. -jobb így mint 5 perccel indulás előtt előről kezdeni az egészet.

Sok kozmetikus sminkes is, pénzért megtanítják az alapokat, hogy melyik ecset mire való, a szemhéjad milyen és hogyan kell szépen festeni (az enyém pl rejtett, szenvedek is vele eleget).

2017. dec. 27. 10:37
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

En is youtuberol. :)

Leutanoztam oket, barmikor megtudnek csinalni egy insta sminket. :D

[link]

Ennek ellenere soha kentem magamra sehova ennyi vackot, a max a szempillaspiral es szemoldok por, hetkoznapokra es buliba is.

2017. dec. 27. 10:51
 8/16 anonim ***** válasza:

Soha nem kentem *

Bocsi

2017. dec. 27. 10:52
 9/16 anonim válasza:
En se tudok, pedig29 eves nő vagyok.
2017. dec. 27. 13:11
 10/16 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=q9uzAxxuKIE

Ilyen egyszerűeket nézegettem én is, nekem igazából az volt a bajom sokáig, hogy nem akartam annyira "cakeface" lenni, de sok ilyen természetes videót is találni:)

2017. dec. 27. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!