Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha eladtam egy alapozót,...

Ha eladtam egy alapozót, hogyan csomagoljam el, hogy ne törjön össze?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 20:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#8 a másik hogy az acél keményebb az üvegnél, a kerekes (vagyis nem gyémánthegyes) üvegvágók kereke acélból van, azzal karcoljuk az üveget, karcolni pedig csak az tud egy anyagot ami keményebb nála.
2017. dec. 14. 00:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Okoskodó szakmunkás kolegám, akkor kérlek, hogy vegyél elő a sufniból egy szöget, és ugyan írd már rá a nevedet egy sörösüvegre vele. Majd szólj, ha sikerült.

Gumikalapáccsal én még nem törtem össze üveget. Nyilván egy 1mm vastagságú, nagy felületű ablaküveget össze tudsz vele törni. De például egy autó szélvédőjét már nem. Próbáld meg. Jelentkezz, ha sikerült!

2017. dec. 14. 11:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Az autó szélvédője edzett üveg, azt bekarcolva is brutál nehéz betörni, volt szerencsénk hozzá (főnökség nem tudta hogy edzett a lap, jól meg kellett feszegetni mire szétrobbant) hát ha találok acélszöget megpróbálom, de mondom, ha nem igaz hogy tudja az üvegvágó acélkereke bekarcolni? Varázslat?
2017. dec. 14. 21:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Talán nem acél, vagy nem "sima" acél. Lehet króm-vanádium ötvözet is akár. Mágnest vonzza? Próbáld ki ;-)
2017. dec. 14. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!