Zsíros bőrömre milyen alapozót ajánlotok ami nem károsítja a bőrt mindennapos használat mellett sem?
Figyelt kérdés
Minden nap leszedem a sminkem, megtisztítom az arcom és hidratálom.
Melyik az az alapozó ami a legkevésbé károsítaná és hosszútávon legkevésbé öregítené a bőröm?
Fontos, hogy zsíros bőrnek megfelelő legyen.
2017. nov. 13. 19:09
1/3 anonim válasza:
Én Maybelline Affinitone Matt alapozót használok immár sokadik éve. Előtte Manhattant használtam, de iszonyat maszk szerű volt... ez tökéletes, az én bőröm is zsíros, de ez tökéletesen fed, Rimmel púderrel fixálom!
2/3 anonim válasza:
még annyi, 28 múltam, szerintem minimum 4-5 éve használom ezt az alapozót, a bőröm tökéletes!
3/3 anonim válasza:
mac alapozo hozzá púder drága de nagyon megéri mivel nem fényesedsz átt, vagy Cliniqe- Beyond Perfecting szintén szuper évek óta használom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!