Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha eladtam egy alapozót,...

Ha eladtam egy alapozót, hogyan csomagoljam el, hogy ne törjön össze?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 20:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én buborékos fóliába tekertem amit egy netről rendelt csomagból tettem félre. Ha az nincs akkor mindenképp buborékos borítékban küldd és tömd ki bevásárló zacskókkal, vagy folpackkal
2017. dec. 12. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Bubifólia, azt bele egy újsággal vagy hunagrocellel kitömött dobozba, és reménykedsz.

Ja és ha ráírod hogy törékeny csak mégegyet rúgnak bele.

2017. dec. 12. 20:52
 3/14 A kérdező kommentje:

Ezért nem csomagolom dobozba szerintem.

Bubis boríték és még belül is betekerem nagy bubis fóliába, szerintetek elég lenne?

Vagy mindenképp doboz? Ugye azt 2,5 centi vastagságnák, márcsak csomagként veszik fel, az meg deága nagyon.

2017. dec. 12. 21:23
 4/14 Metionin ***** válasza:
Szerintem jó az ahogy írod, én ebayről gyakran rendelek kozmetikumot, legtöbbször bubis borítékban vannak bubifóliába tekerve. Ha azok kibírják az utat Koreától idáig, akkor a tiéd is ki fogja.
2017. dec. 12. 23:38
 5/14 A kérdező kommentje:
Csak ez üveg alapozó.
2017. dec. 12. 23:41
 6/14 A kérdező kommentje:
De most én is rendeltem, meglátom miben van, aztán abba átcsomagolom.
2017. dec. 12. 23:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha üvegben van akkor alapból nem vastagabb 2.5 centinél?

Ha nagyobb postán maradó ajánlottként is feladhatod, úgy csak a régi 2 kilós limit van de lehet nagyobb is mint 2.5 centi.

2017. dec. 13. 00:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha igazi szilícium üveg, akkor 2-3 menet papír törlőkendő elég. Az üveg nagyon kemény. Mivel rideg, abszolút rugalmatlan, a rá ható erő nem deformítást okoz, hanem eltöri. De ez akkor van, ha nekicsapod valami MÉGKEMÉNYEBBNEK. Pl járólap, tégla, kő (írhatnám a kalapácsot, de az acél nem keményebb az üvegnél, pusztán a tömegbeli fölénye miatt győz)
2017. dec. 13. 10:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Úgy jó lesz ahogy írtad, nem fog összetörni. Én rendeltem már a világ másik végéről üveges alapozót amit kis bubis borítékban küldtek jól becsomagolva bubis fóliába, nem tört össze:)
2017. dec. 13. 10:38
 10/14 anonim ***** válasza:
#8 az üveget nem kell keményebbhez csapni hogy eltörjön, az a karcolás, üveges műhelyben dolgozom, a linópadlón is el tud törni, gumikalapáccsal ha rácsapsz szintén eltörik ,a lényeg hogy nagyobb erőhatás érje mint a teherbírása.
2017. dec. 14. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!