Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót ajánlanátok...

Milyen alapozót ajánlanátok extra zsíros bőrre?

Figyelt kérdés

A bőröm mattító alapozó (Catrice: Made to Stay) mellett is nagyon hamar, sokszor fél óra alatt teljesen átzsírosodik, mely a látvány mellett érzetre is kellemetlen, és a többszöri púderezés sem segít rajta. Emelett a bőrőm elég problémás is, ezért fontos lenne a magas fedés.

Tudnátok esetleg valamilyen alapozót (illetve púdert) ajánlani számomra?

Az ár nem döntő szempont.

Segítségeteket előre is köszönöm! :)

18/L.

2017. nov. 8. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Estée Lauder alapozót használok, szintén nagyon zsíros bőrre. Egy csoda! :D

Illetve előtte mattító krémet, de anélkül is kitart egész nap az alapozó.

[link]

2017. nov. 8. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem elég zsíros bőrtípusom van. Én maybelline baby skin primert használok és rimmel stay matte alapozót, ami leginkább habállagú, ami általában jó a zsíros bőrre.

Ami még fontos szerintem, hogy minél kevesebbet viszel fel belőle annál kevésbé fénylik át, és ez az alapozó, amit ajánlottam kis mennyiségben is jól fed szerintem.

2017. nov. 29. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Estee Lauder Double Wear. Legjobb, amit valaha probaltam!
2017. dec. 2. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!