Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen high-endes alapozó...

Milyen high-endes alapozó van, aminek jó a fedése, nagyon zsíros bőrre lett kitalálva és extra fehér bőrűeknek is létezik árnyalat?

Figyelt kérdés
Inkább mondanám Addie, vagy Alvinás tónusúnak a bőröm, nagyon fehér, és hiába szerzek valami nagyon világos alapozót, annak nem jó az árnyalata. Szeretnék végre valami jó fedésűt, ami extra zsíros bőrön is fenn marad egész nap, és az én tónusomnak is megfelel. Valaki tudna ilyet ajánlani?

2014. szept. 3. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
MAC
2014. szept. 3. 19:28
 2/7 A kérdező kommentje:
De azon belül??
2014. szept. 3. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bemész a MAC bármelyik üzletébe pesten, elmondod, hogy milyen a bőröd, milyen fedést szeretnél, és ajánlanak neked olyat, ami megfelel az igényeidnek, és a színválasztásban is segítenek. Hidd el, jobban jársz így, mint ha odamész, hogy ezt és ezt az alapozót szeretnéd. Anno én is úgy mentem, hogy konkrét elképzelésem volt, de lebeszéltek róla, és másikat ajánlottak, ami sokkal-sokkal jobb lett. Én egyébként a westendben lévő üzletet szeretem, kedvesek a lányok. Suzy a legjobb. :)
2014. szept. 3. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, a lényeg kimaradt :) hófehérke vagyok én is.;)
2014. szept. 3. 21:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok, sajnos nem gyakran járok Pestre, de ha legközelebb ott leszek, mindenképpen bemegyek majd. :) Köszönöm a választ.:)
2014. szept. 4. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha tudsz AVON-ból szerezz

Olajmentes színezet hidratáló krém, ami magyarul alapozó, nagyon világos színben

2014. szept. 5. 19:47
 7/7 anonim válasza:
Avonos alapozó az egyik létező legrosszabb, amit a bőrödre kenhetsz. 4 évig használtam, ma már én is tudom, hogy hiba volt.
2017. nov. 8. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!