Sok smink ez suliba?

Figyelt kérdés

szempillaspirál,szemceruza,kevés, jól eldolgozott alapozó és púder.szerintetek..?

13/L

2010. jún. 2. 14:53
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
33%
nem kellene festened magad én csak alapozót használok(a suliba a buli az már más)
2010. jún. 15. 15:51
 32/40 anonim ***** válasza:
96%

Amikor kicsi voltam, játszásból mindig kifestettem magam:D Attól éreztem magam nagylánynak:D

Most 16 éves vagyok, gimnazista.

Szerintem sminkkel sokkal szebb vagyok, de rájöttem, hogy ha egy fiú belém szeret, ne a sminkembe szeressen, hanem a természetes arcomba, amilyen igazából is vagyok.

Mondjuk általános iskolába nem festettem ki magamat, meg is rugdostak volna.XD

De ilyenkor fejlődik a bőröd. Az egyik ismerősöm 18 éves, és bőrgyógyászhoz jár, mert teljesen tönkre ment a bőre a smink miatt. Én nem vagyok az anyukád, így nem dirigálhatok, mindössze azt a tanácsot adom, hogy ne akarj olyan hamar felnőni . 13 évesen még gyerek vagy. Én is az vagyok a 16 évemmel. Majd ha már gimnazista leszel, sminkelheted magad, de akkor sem kell túlzásba esni.

Remélem tudtam segíteni:)

2010. jún. 15. 17:38
 33/40 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát,különösen az utolsóét.igyekszem minél hamarabb csökkenteni a sminkmennyiséget :)
2010. jún. 15. 20:39
 34/40 anonim válasza:
100%
szerintem sok.en (is) csak kisebb-nagyobb unnepelyekre szoktam kisminkelni magam,es azis csak szemceruzabol,szempillaspiralbol es szajfenybol all :)) alapozot meg eletembe nem tettem az arcomra(tudom,baromira ciki hogy nincs).eppen azert mert tudom hogy mar egy pici szemceruza es allatian nezek ki(nem nagyzolas),de ha alapozot raknek akkor a fiuk azt latnak hogy milyen selymes a borom es milyen egeszseges mert sehol egy pattanas vagy anyajegy stb. bar neha szegyellem mert minden baratnom alapozot hasznal szinte mindig de en igy erzem jol magam.nem akarom hogy vakolat legyen az arcomon. 15/L
2010. jún. 16. 11:17
 35/40 anonim ***** válasza:
29%
Sok. Nekem még a buli sminkem is kevesebb. Hozzáteszem a pasik a természetes nőket jobban csípik. Ez tapasztalat.De tégy belátásod szerint. 26/L
2010. jún. 16. 11:42
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

13 éves vagy most mire 14-15 leszel fő ribanc leszel minek sminkelsz

alapozót én nem használok szép a bőröm

púdert szoktam max de sokszor azt is elhagyom

szemceruza az nekem még jó hogy spirál általában az is van rajtam...

NEKED SOK

maradj még az epres labellonál, meg a hannah montana deo-nál azzal is menő lehetsz 13 évesen

2010. jún. 16. 13:11
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Alapozót, púdert ne használj, mert tönkreteszi a bőröd, majd csak idősebben! A többit pedig nyugodtan:)

2010. jún. 16. 19:16
 38/40 anonim ***** válasza:
14%
szerintem 15 éves kor alatt felesleges sminkelni! utána már persze annyit sminkelsz amennyit akarsz. legalább is szerintem. csak márkásabb termékeket válassz, ne tedd tönkre magad.
2011. febr. 16. 14:15
 39/40 anonim ***** válasza:
21%

Neeeeeeeem

Én suliba Alapozás, bronzosítás,szempillaspirál, szemcerka,szemhéjpúder,szájfény amit csinálok.

13L(7. osztályos) de kb.:11éves korom óta sminkelek.

2011. márc. 18. 20:59
 40/40 anonim válasza:
70%

Tudom már régi kérdeés de azért másoknak is hasznos lehet.

1. Ez a sok smink tökreteszi a bőrt dolog kb 3-4 éve volt igaz mostmár a drogériában (dm, rosman) kapható termékek, nem rongálják a bőrt és megfelelő használattal a pórusokat sem tömítik el.

2. Szemceruza, spirál egyáltalán nem gáz persze ha lefekvés előtt lemosod éjszakára sose hagyj fönn sminked az arcodon.

3. 7. 8. ba már teljesen természetes hogy sminkelnek és az hogy egy egy tanár megjegyzést tesz na erre inkább nem mondok semmit...

Egyépként egy leheletnyi pirosító nagyon feldobja a sminket*.*

Kort direkt nem írok-.-/ L

2011. jún. 15. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!