Szeretem magam sminkelni, de nem akarok túlzásba esni azzal, hogy majd nem ismernek fel smink nélkül.. szóval nem sok egyetemre egy ilyen smink? Barna szemhéjfesték,alul felül feketével kihúzva, spirál?
Meg nagyon szeretek divatosan, csajosan öltözködni.. és félek hogy kinéznek, ugyanis informatikára megyek és hát.. ott gondolom sok fiú lesz. Nem leszek én ott a hülye plázap.csa? :S
18/L
2010. aug. 24. 22:52
1/7 A kérdező kommentje:
+ persze kis alapozó, korrektor, esetleg púder
2010. aug. 24. 22:53
2/7 anonim válasza:
egyetemre?? ez szerintem egyáltalán nem durva. persze azért nem mindegy, hogy milyen sötétségű barna meg, hogy milyen magasra kened.
Szerintem nem sok ha nem mindig sminkeled magad és van olyan napod hogy semmi.Az öltözködés meg nem számít én rendőrtisztire járok és nőiesen öltözködöm eléggé.Eleinte furcsán néztek rám de jól teljesítek és elfogadták.
20/L
2010. aug. 24. 22:58
4/7 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs baj. Ismerek olyan infós lányt, aki nem ad magára cseppet sem, de olyat is, aki bombanő és úgy is öltözik. Vagy pl egy szociológiás csajt is látok rendszeresen, aki úgy néz ki, mintha ő lenne a gothic női megtestesítője :D Szóval szerintem nyugi. Az hogy adsz magadra és jól akarsz kinézni, még nem baj. Ha nem viselkedsz pláza p*csaként, akkor nem is fogják rólad gondolni hogy az lennél:)
2010. aug. 24. 23:00
5/7 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem sok :) nem fognak pláza p*csának nézni:) szerintem még úgy is szép lenne (ha barna aszemed ) h barna szemhélypúder raksz fel kihúzod fekete tussal és allul is kihúzod a poroddal meg allul kihúzod vékonyan feketével:) totál natúr smink és nekem nagyon tetszik. Ezt még lehet variálni úgy h fölülre arany , lila, vagy h kívűlre sötétebbet és bellülre világosabb árnyalatot raksz:)
Remélem érthetően magyaráztam:D
Sok Szerencsét hozzá
14/L
2010. aug. 24. 23:02
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és a tippeket, már magabiztosabbnak érzem magam : )
2010. aug. 24. 23:05
7/7 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem sok egyetemre. Ha nem brutálfüstös szemeket készítesz magadnak, és nem viszed fel túl erősen, akkor egyáltalán nem fognak plázap.csának hinni, főleg hogy barnával fogod kifesteni-az tök natúr, természetes hatású. És nyugi, az ember stílusa nem attól függ, hogy milyen karra jár, és egyik karon sem nézi ki a normálisabbja azt, aki másképp öltözködik, mint ő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!