7. osztályba (13évesen) már használt valaki suliba szemceruzát? Vagy smink?
Nem. 13 évesen még anyáméknak könyörögtem egy trial bicikliért, hogy én is ugrálhassak a főtéren a lépcsőkön :D
(nem kaptam meg soha :()
Én igen. Pont akkor kezdtem. Erös sminket használtam és rajzolva volt a szemöldököm is. Anno a tanárok lemosatták velem a sminket kivéve a szemöldökömet. Nem zavart mert órák után újra festettem a szemem :)
23/N
áááh csak egy kis szemhéjpúder meg mini szempillaspirál. több nem kellett :D de én is 7.es voltam mikor elkezdtem
L*-*
szerintem,mostmár simán belefér a szemcerka,
változika világ,szóval 10 évvel ezelőtt,ha nem is sminkeltük annyira,azért a legtöbb mostani tini már megteszi,
Hát, azért ne férjen már bele! :-) Olyan picik még...
Én 14 éves koromban néha-néha csak szempillaspirált használtam. Így 16 éves koromra kezdtem el igazán sminkelni. Ne siess! :-)
Szerintem ha problémás a bőröd, akkor egy kis korrektor/púder, és egy kis szempillaspirál és szájfény pont elég lesz... :D
14. szülinapodra pedig kérj egy szemcerkát ;) :D
Én a mai napig nem használok semmiféle sminkcuccot hétköznapokra, nemhogy 13 évesen. Igaz, nekem tetoválva van a szemhéjam. (:
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!