Sok smink ez suliba?

Figyelt kérdés

szempillaspirál,szemceruza,kevés, jól eldolgozott alapozó és púder.szerintetek..?

13/L

2010. jún. 2. 14:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
73%

szerintem teljesen normális.. sminkeld magad ha te jól érzed magad :D

én 14évesen kezdtem.. ma már mindennapossá vált :D

2010. jún. 2. 17:34
 12/40 anonim ***** válasza:
89%
13 évesen max. korrektort használtam! Középsulitól már természetes, ha egy lány több sminket ken magára, de csak ha az ízléses, visszafogott!
2010. jún. 2. 17:58
 13/40 anonim ***** válasza:
68%

szerintem sok

13 évesen én még alapozót se meg semmit se használtam!!!

SEMMIT!

max még az alapózót elnézem neked de mást nemigen

majd 2 év mulva tegyél magadra ha elmész középsuliba

18/L

2010. jún. 2. 19:18
 14/40 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 2. 19:40
 15/40 anonim ***** válasza:
84%

Felesleges, fiatal vagy még. Bár ennyi idősen én is imádtam festegetni magam, szerintem ezt mindenki csinálta ennyi idősen^^

Ha csúnya az arcbőröd, inkább tegyél ellene, mint hogy elfedd, vagy vegyél direkt problémás bőrre való alapozót, púdert. Van az Avonnál is, és a Miss Sportynál (bár ez utóbbi sz@rt sem ér), ha ragaszkodsz hozzá, inkább ilyen termékeket próbálj ki.

2010. jún. 2. 20:06
 16/40 A kérdező kommentje:

én 11-12éves koromban kezdtem a sminkelést,akkor még élveztem és persze mindig felfedeztem valami újat..először csak spirált használtam,utána szemceruza,azt követően púder és fél éve már alapozó is.nincs kifejezetten csúnya arcbőröm..tudom hogy ostobaság ennyi idősen festeni magam,viszont már nemtudom egyik napról a másikról egyszerűen befejezni..furcsa lenne ha egyik nap szépen kisminkelve mennék a suliba,másik nap meg mint egy zombi,smink nélkül..

de igyekszem mindenből egyre kevesebbet használni,hogy szép,természetes legyen az arcom és semmiképpen se hivalkodó és feltűnő.

2010. jún. 2. 20:33
 17/40 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem sem kéne alapózót (csak mert nembiztos h szebb lesz tőle a bőrőd,lehet h csak ártani fog) használni,de a többivel mi a baj? Már ne haragudjatok,de manapság ez már természetes. Nem azt mondom h ez így van rendjén,de attól h amikor még én(és a korombeliek)nem sminkelték magukat 13 évesen attól manapság (sajnos) ez már természetes.

Szerintem a szemcerka szampillaspirál még oképúder esetleg).

18/l.

2010. jún. 2. 20:49
 18/40 anonim ***** válasza:
36%
*oké puder.
2010. jún. 2. 20:51
 19/40 anonim válasza:
51%

13 évesen felesleg

majd megnézheted magad felnőttkorodban akko meg vakolatot kell kenned megadra h valhogy kinézz

szemcerka szemspirál és elég vagy még ha dobniakarsz rajta akkor szájfény

de ez toál elég

2010. jún. 2. 21:51
 20/40 anonim ***** válasza:
56%
én 27 évesen nem hordok ennyi sminket,sőt, az is ritka, amikor sminkelem magam. szerintem nem kéne a még hamvas arcbőrödet elrontani, az sem gond, hogy van rajta egy-két pattanás. kit érdekel, hiszen még csak 13 vagy.majd ha 30 évesen lesznek pattanásaid, akkor takargasd, de most még inkább hagyd lélegezni a bőröd, mert ha túl hamar elkezded a sminkelést, a bőröd is hamarabb fog öregedni és 25 évesen úgy fogsz kinézni,mint egy 50 éves. nem éri meg.
2010. jún. 2. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!