Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek Budapesten melyik...

Szerintetek Budapesten melyik MAC üzlet a legjobb? Eladó szempontjából kérdezem, mert nekem szükségem lenne egy termékekhez Jól értő eladóra. Szeretném, ha végre a megfelelő színű alapozót kapnám meg és nem fog érni otthon csalódás.

Figyelt kérdés

2017. nov. 14. 09:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet! Kinéztem 3 üzletet, ahol kedvesek lesznek maradok. :D Termékmintát adnak egyébként? Fizetni kell érte? Csak mert elég rossz állapotban van a bőröm és kicsit ciki lenne ha lemosnák az arcomról az alapozót és a piros foltok virítanának. Otthon kipróbálnám és ha jó, megrendelném.
2017. nov. 17. 08:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Én nem Budapesti vagyok, gondolkodtam rajta, hogy ha lehet én mintával jönnék ki, ne kenjék össze az arcom, ki tudja milyen rajtam.. 2 órát fogok utazni utána, tehát nem tudok haza menni rövid időn belül. Arra is gondoltam, hogy a nyakamon nem dolgozom el az alapozót mielőtt megyek, és csak áll környékén nézegetnénk a színt.
2017. nov. 17. 09:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyan nem üzlet, de az Árkád Douglasban van egy MAC pult. Ott simán engedtek termékeket tesztelni, rengeteg teszter volt kirakva, nem cs.tettek amiatt, mert színmintáztam 6-7-8 rúzst. Azt nem tudom, színekhez mennyire értenek, de kedvesnek kedves volt a lány, aki kezelte a pultot. Ill. mintát sem kértem semmiből, az is igaz.
2017. nov. 30. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy aktuális-e még a kérdésed,de azért válaszolok. Nekem a Váci utcai Mac üzlettel jó tapasztalataim vannak,mindig segítőkészek voltak az eladók(ha nem vettem semmit akkor is),próbálni is lehet ingyen. A MOM parkos Douglas viszont szörnyű. Én sokat járok a MOM-ba,de ott mindig flegmák az eladók.Köszönni luxus,ha kérdezel besértődnek. Sok ismerősöm szintén erről számolt be,szóval nem bennem van a hiba.Ráadásul én sem szakadtan járok hanem elegáns ruhákban,(de ha valaki úgy menne be akkor se értem miért kéne kinézni)szóval szerintem mindenkivel ilyenek.
2017. dec. 7. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!