Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek gáz ha nem sminkel...

Szerintetek gáz ha nem sminkelem magam?

Figyelt kérdés
8.ba járok és az osztálytársaim már nagyon sminkelik magukat meg minden de én soha nem sminkeltem magam és nem is tervezem.....nem vagyok szép,nincs rajtam mit nézni viszont kezdenek ezért beszólogatni hogy konkrétan "gyerekes vagy"....Valami tippetek van mit kezdjek magammal? El kéne kezdenem sminkelni?
2017. szept. 29. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Mások miatt ne kezdj csak magad miatt. Ha kedved tartja kezdetnek elég egy kevés rúzs vagy pl. én szempillaspirállal kezdtem de abból is a színtelent, tehát egyszerre csak egyvalamit, nem kell vakolat, aztán később adja magát a dolog..
2017. szept. 29. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is nyolcadikas vagyok és én se sminkelem magam. Igaz hogy a suliban nem is lehet. Amikor nincsen suli pl. hétvégén vagy iskolai szünetben akkor nem szoktam,csak alkalomra.
2017. szept. 29. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Ennyi idősen nem kell még sminkelned magad egyáltalán
2017. szept. 29. 14:54
 4/8 anonim válasza:

Azért ne kezdj el sminkelni, mert néhány idióta emiatt megjegyzést tett. Amúgy is nemsokára elballagsz és nem látod ezeket a hülyéket :D

Majd ha te úgy érzed, hogy szükséged van rá, akkor kezdj el, de csakis azért mert TE úgy érzed, és ne a külső nyomás miatt. Én szempillaspirállal kezdtem, aztán egy kis korrektor, szép fokozatosan ismerkedtem meg mindennel, de igazából 16-17 éves koromban kezdett el igazán érdekelni, ma már a sminkelés az egyik szenvedélyem :)

2017. szept. 29. 18:17
 5/8 anonim válasza:
Nálam pontosan ez a helyzet én is 8. vagyok és én is csak nagyon ritkán szempilla spirált használok pl amikor Színházba megyünk
2017. szept. 30. 22:07
 6/8 anonim válasza:
9.-es vagyok és én se sminkelem magam ,ha te nem szeretnéd akkor nem kell
2017. szept. 30. 23:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ők meg felszínesek, de 30 év múlva meglátjuk kinek lesz szebb a bőre :D
2017. okt. 1. 16:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Masok miatt ne. Ha te igy erzed jol magad, ne sminkelj. Ha szeretnél az mas, de ne megfelelni akarj akkor nekik. Soha semmiben ne hallgass az olyanokra akik a kulsodbe kotnek bele.
2017. okt. 2. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!