Ugyanaz a smink minden nap?
Nem fura, általában én is ugyanazt csinálom, max különlegesebb eseményekre többet.
Kíséletezni szoktam új spirállal, korrektorral, stb. De ha megvan a tökéletes, akkor minek cserélnéd le?😊
Ha uncsinak találod akkor próbálj ki valami új rúzst esetleg.:)
Én is igy vagyok ezzel. Ráadásul ragaszkodom mindig a lila árnyalataihoz ami a szemhéjamon van, teljesen mindegy mit veszek fel a szemhéjam mindig lila és feketével van kihúzva és a szempilláim is feketék.
Alapozó és púder van rajtam, pirosítót viszont soha nem használok.
A rúzsaim - na abból viszont van 3 színem: fekete, lila és a bordó, ezeket variálni szoktam.
Ha megtalálta vki a saját stílusát, és ő jól érzi magát így, akkor csak azért, hogy hűűűű, változatos legyen, felesleges elkezdenie kísérletezgetni. Ha te akarod a változást, akkor legyen, ha nem, nem.
Én nem tartom furának, ha vki minden nap ugyanúgy sminkeli magát (max. akkor, ha nagyon előnytelen, hogy "minden nap nézi magát a tükörben és nem látja, hogy nem áll jól neki ez/az/amaz?")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!