A makeupláza.com megbízható webshop?
Már hosszú ideje tőlük rendelek, elégedett vagyok velük, megbízhatóak. 1 munkanap a szállítás, jó a csomagolás, számla mindig a csomagban és azt kapom, amit rendelek. Ha jól látom már 2009 óta Magyarországon vannak, szóval ez pozitív. Egyszer felhívtam az ügyfélszolgálatukat, mert bizonytalan voltam egy színben és tökéletes segítségemre volt az ügyintéző. Csak pozitívumot tudok mondani róluk.
Az, hogy egy termék jó-e az nem rajtuk múlik, hiszen ők csak forgalmazzák és nem gyártják, szóval ez majd kiderül, ha kipróbálod. Én azt vettem észre, hogy jól összeválogatják a termékkínálatukat, ezért nagyon nem lehet melléfogni. És ahogy előttem is mondták, nagyon jó a termékleírás. Szerintem ritka az ilyen webáruház, ahol ennyit foglalkoznak a vásárlóval és a termékek leírásával. Látszik a leírásokból, hogy nem a levegőbe beszélnek. Szoktam is néha nevetni azon, amikor burkoltan leírják egy termékről, hogy nem a legjobb, ezért ne válaszd azt, ha profi vagy :)) Imádom az őszinteségüket és díjazom, ezért is vagyok visszatérő vásárlójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!