Túl sok ennyi smink nekem?
13 éves lány vagyok. Most megyek hetedikbe. Ezt a sminket szeretném hordani suliban:
~korrektor
~labello
~szempillaspirál
~fehér szemfesték a szemzugomba
~néha púder (ha menstruálok nagyon pattanásos lesz az arcom)
Ha anyukám megengedi akkor szemöldök kihúzás.
A bőröm zsíros és pattanásos.
Szerintetek sok?
Púdereset nem értem.. a púder nem fogja elfedni a pattanásaidat, csak lemattítja az arcod & fixál
Szemöldöködet ha nem feketére rajzolod, akkor okés:D
Többi rendben van
Talán színezett labellora gondol.
Amúgy igen, sok.
Ennyi idősen elég a korrektor, néha szempillaspirál, este pedig mosd le rendesen. A púder tényleg nem segít a pattanásokon, arra a korrektor/alapozó való.
Igen, ez így sok lesz. Korrektor az belefér meg a labelló (nyilván nem az éjfekete változatát akarod használni), de a szemöldök egyértelműen sok. A fehér a szemzugba pedig így naturálba felesleges, a szempillaspirál is így szintén. Vannakilyen szemöldök-zselék, azzal spirálozz, ne adj erősséget a sajátodnak.
Nálunk pl. eléggé tiltják a sminket és a körömfestést.
13/L, 8.-ba megyek.
lol a púder semmit nem csinál a pattanással és nem is fedi el a pirosságát. Nem tudom hol olvastad ezt a hülyeséget..
És igen ennyi sok, nálunk 9.ben használtak ennyit a lányos nem 7.ben...Korrektor a pattanásokra és kész, a többi felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!