Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem lesz sok ez a smink ennyi...

Nem lesz sok ez a smink ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Idén vagyok nyolcadikas, jövőre szeretném elkezdeni a tus használatát. Január körül kezdtem el használni szempillaspirált és alapozót. Sajnos a bőrtípusom miatt eléggé vörös és pattanásos a bőr az orromnál ezért oda szoktam tenni egy keveset.

A kérdésem az lenne, hogy nem lesz-e sok a szemhéjtus használata

2017. ápr. 26. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értelmeztem 15 leszel jövőre,igaz?

A szempillaspirál meg egy kis korrektor ,netán alapozó nem sok.Én is kb 15 évesen próbálkoztam meg a tus használatával,semmi gond nincs vele.Bár nekem nem állt jól,így maradtam a spirálozásnál meg a korrektornál.

De ha neked jól áll,és szeretnéd hordani,szerintem nincs akadálya.Végtére is,nem szemsminket meg műszempillát raksz magadra. :) 17/L

2017. ápr. 26. 17:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Idén júniusban leszek 15 :) Elnézést, rosszul fogalmaztam, a jövőrét a következő tanévre értettem.
2017. ápr. 26. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Óó,elnézést ifjú hölgy! :D Most úgy beszélek,mint egy bölcs,öreg néni,közben pedig csak 3 évvel vagyok idősebb.
2017. ápr. 26. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Tust már kölyök koromban alkalmaztak rajtam, rossz lett volna évekig büdösen. A többi: abszolút mellékes a kor szerintem, lényeg annyi, hogy ízléses mennyiségben sminkelj és csak akkor ha baromira muszáj.
2017. ápr. 27. 08:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem sok, csak jo minosegu legyen az alapozo, mert lattam mar csunya dolgokat, amiket a gagyi alapozo csinalt! Egy eletre tonkreteheti a borodet.
2017. ápr. 27. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
#4, "Tust már kölyök koromban alkalmaztak rajtam, rossz lett volna évekig büdösen" Miről beszélsz? mert szerintem a kérdező a szemhéjtusra gondol :D
2017. ápr. 28. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!