Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem túl sok ennyi smink ennyi...

Nem túl sok ennyi smink ennyi idősen?

Figyelt kérdés

-Szempillaspirál (nem minden nap, a héten kb. 2-szer 3-szor)

-Ajakápoló, néha egy kis babarózsaszín színű szájfény

+ nagyon nagyon ritkán, ha mondjuk évnyitó van, vagy sulibuli, meg ilyesmik akkor egy kis fehér szemceruza, meg szintén nagyon nagyon ritkán egy kis korrektor a pattanásaimra:D Tehát ezeket egy évben max. 8-szor használom.

Nem sok ennyi smink?

Előre is köszönöm a válaszokat!! :)

13/L

2014. aug. 30. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem sok, senkinek sem ártasz vele , egy kicsikét kiemeled a szemeidet, ebben semmi rossz nincs! :)
2014. aug. 30. 12:45
 2/10 *Victorique* ***** válasza:
Ez még 15 éve sem volt sok ;)
2014. aug. 30. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
nyugi nem sok :)
2014. aug. 30. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez nem sok,pont a korodnak megfelelo szerintem:)
2014. aug. 30. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem sok, viszont nem értem a fehér szemceruzát... az pont nem emeli ki a szemed, előnytelen magában használva.
2014. aug. 30. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pont jó. :)
2014. aug. 30. 14:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem sok, de azt a fehér szemceruzát nem értem, minek az? Az ritka ronda... :D
2014. aug. 30. 18:07
 8/10 A kérdező kommentje:

Azért használok néha fehér szemceruzát, mert nem szeretnék még ennyi idősen feketét használni, meg azért mert nem is lehet nagyon észrevenni, elvileg nagyobbítja a szemet :)

És nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! :) :)

2014. aug. 30. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy valami tágabbra nyissa a szemed, válassz testszínű ceruzát (pl Catrice állványon a Made To Stay - Inside Eye Highlighter Pen), de önmagában tényleg nem túl hasznos. Egy kicsit kiemelheted a szemeid elsatírozott barnával, amellett használva a fehér/testszínű ceruza tényleg jól mutat.

[link]

Valami ilyesmire gondolok, mikor azt mondom, hogy barna kiemelés, talán kicsit kevesebb is, ha soknak érzed :)

2014. aug. 30. 20:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos tanácsot, mindenképp ki fogom próbálni! :)
2014. aug. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!